'CHP AK Parti'nin değirmenine su taşıyor'

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İriş, CHP'nin söylem ve tavırlarıyla AK Parti'nin değirmenine su taşıdığını savundu.

'CHP AK Parti'nin değirmenine su taşıyor'
'CHP AK Parti'nin değirmenine su taşıyor'
GİRİŞ 16.04.2015 14:00 GÜNCELLEME 16.04.2015 14:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İriş, partisinin Edirne İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, partilerinin 7 Haziran seçimlerine BBP'den de adaylarla iyi şekilde hazırlandığını söyledi.

Saadet Partisi'nin 75 milyon insanı kardeş bildiğini belirten İriş, şöyle konuştu:

"Seçim çalışmaları kapsamında işsizlik, gelir dağılımındaki adaletsizlik, ağır borçlar, aile yapısındaki bozulmalar, alkol ve uyuşturucu tüketimi ile adalet duygusunun örselenmesine ilişkin konuların önlenmesine ilişkin projelerimizi anlatacağız."

İriş, söylemlerde genellikle iktidarın eleştirildiğini ancak demokrasilerde muhalefetin de en önemli unsurlardan olduğunu vurguladı.

Uzun süredir parlamentoda muhalefette bulunan partilerin ve özellikle ana muhalefet partisinin çok fazla bir şey yapmadığını ileri süren İriş, şöyle devam etti:

"Açıkça ifade etmeliyiz ki CHP söylem ve tavırlarıyla AK Parti'nin değirmenine su taşımaktadır. Bugün siyaset arenası öyle bir hale gelmiş ki AK Partiye oy verenlerin bir çoğu, 'Aman CHP gelmesin' diye AK Parti'ye yönelmektedir. Bu CHP üst yönetiminin üzerinde derin derin düşünmesi gereken bir konudur."

İriş'in konuşmasının ardından, Saadet Partisi'nin Edirne milletvekili adayları Ali Demirkıran, Arif Köroğlu ve Seçkin Öztürk de birer konuşma yaptı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Kılıç Arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak Parti karşısında Chp den yana taraf olmak değil mi bu sözler? Söylemin özü şu Chp den Ak partiye oy gitmesin.. Ee seni niye ilgilendiriyor bu durum? Chp den oy gitmeyince siz mi iktidar olacaksınız? Allah c.c. bunları kendi dilleriyle rezil ediyor işte, niyetlerini ap açık ilan ediyorlar..
    Cevapla
  • Sofuoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Tayyip ERDOĞAN kininden dolayı gözünüz dönmüş,ne yaptığınızı,ne söylediğinizi bilmiyorsunuz?Allah,bu kininizi üzerinizden def etsin!
    Cevapla
  • Tarik 9 yıl önce Şikayet Et
    Partiniz de Sizde bu Milletin Gönlünde yoksunuz.Insallah Tarih ten de silineceksiniz.Size Verdigimiz her Kuruş Zehir Zikkim olsun.Refah gelecek Zulüm bitecek diye Avrupada PARA TOPLADINIZ.Bizde SAF iyane inandik.Şimdi Paralel ile Milleti Arkadan Hançerliyorsunuz. Yaziklar olsun.Partiniz Batsin.
    Cevapla
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    Edep yahu size ne susun uyancaklar.biz memnunuz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!