Özal ve Menderes’in kabirlerini ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 22’nci ölüm yıl dönümünde 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ve Adnan Menderes’in kabrini ziyaret edip, dua okudu.

GİRİŞ 17.04.2015 15:31 GÜNCELLEME 17.04.2015 15:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu, Atatürk Havalimanı’nda bulunan Hezarfen Ahmet Çelebi Camii’nde cuma namazını kıldıktan sonra Turgut Özal’ın kabrini ziyaret etmek üzere Topkapı’daki Anıt Mezar’a geldi. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş da Davutoğlu’na eşlik etti.

BARTHOLOMEOS DAVUTOĞLU'YLA KONUŞTU

Fener Rum Patriği Bartholomeos da Davutoğlu’ndan kısa bir süre önce de Anıt Mezar’a gelerek, Özal’ın kabrini ziyaret etti. Davutoğlu, Anıt Mezar’ın merdivenlerini indikten sonra Bartholomeos’un mezar ziyaretini tamamlamasını bekledi. Bartholomeos, Özal’ın kabrine çiçek bıraktıktan sonra Davutoğlu’nun yanına geldi. Başbakan Davutoğlu Bartholomeos ile ayaküstü bir süre sohbet etti. Ardından Özal’ın kabri başında dua eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, daha sonra eski Başbakanlardan Adnan Menderes’in mezarını ziyaret etti.

YORUMLAR 2
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    papazlar ortalığı karıştırmaya devam ediyor....
    Cevapla
  • mikail 9 yıl önce Şikayet Et
    papazın işi neydi o saat te orda ilginç ????
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler