Kurtulmuş: Eski Türkiye arkada kalacak

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Amsterdam'da Türkler'le bir araya geldi.

Kurtulmuş: Eski Türkiye arkada kalacak
Kurtulmuş: Eski Türkiye arkada kalacak
GİRİŞ 18.04.2015 13:07 GÜNCELLEME 18.04.2015 17:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "yeni Türkiye" istikametinde yollarına devam ettiklerini belirterek, "7 Haziran 2015'te bu millet, bir daha asla eski Türkiye'ye geri dönmemek üzere, eski Türkiye'nin yollarına veda edecek. Eski Türkiye'yi arkada bırakacak" dedi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, AK Parti Hollanda Seçim Koordinasyon Merkezi'nin düzenlediği "Amsterdam Buluşması"nda Türkler'le bir araya geldi. Dışişleri Bakan Yardımcısı Naci Koru'nun Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan'ın da katıldığı programda konuşan Kurtulmuş, bu seçimler yurt dışındaki vatandaşlarımızla Türkiye'nin bağını gösterecek önemli göstergelerden birisidir. Türkiye'nin demokratikleşme sürecine, verdiğiniz bu oylarla sahip çıkacaksınız inşallah. Türkiye'de en az 150 senedir bir zihniyet mücadelesi veriyoruz. 65 yıllık çok partili siyasi hayatımızda da bir zihniyet mücadelesi veriyoruz. Türkiye'nin siyasi ve iktisadi gücünü elinde bulundurup, halkı ve milleti tepeden görerek dizayn etmeye çalışan seçkinlerle millet çoğunluğunun mücadelesi vardı" diye konuştu

YORUMLAR 2
  • Veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Kalıbının adamı değilmişsin vesselam
    Cevapla
  • TurQuaZ 8 yıl önce Şikayet Et
    konuşmanın sonuna vesselam ekleyerek sözleriniz doğruluk kazanmaz. o zamanla belli olur. biz kalıbınım adamı olmayanları çok gördük. tek meselemiz n.kurtulmuş değil. chp ile saf tutanlara bi sormak lazım???????
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!