Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'na ağır sözler

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un gündeminde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu vardı.

Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'na ağır sözler
Kurtulmuş'tan Kılıçdaroğlu'na ağır sözler
GİRİŞ 18.04.2015 13:00 GÜNCELLEME 18.04.2015 13:00

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Hollanda Seçim Koordinasyon Merkezi'nin düzenlediği "Amsterdam Buluşması"nda Türkler'le bir araya geldi.

Kurtulmuş, Türkiye'deki problemin iktidar partisinde değil muhalefette olduğunu belirterek, ana muhalefet partisinin büyük çıkmazlar içinde bocaladığını ifade etti.

Ana muhalefet partisinin yılardır tek başına iktidar olamadığını hatırlatan Kurtulmuş, "Ana muhalefet partisinin lideri diyor ki; en büyük hayalim yüzde 35 oy almak. En büyük hayalim iktidar olmaktır dese, hadi nasıl iktidar oldun bunu sormayacağız da, en büyük hayalim yüzde 35 oy almaktır diyor. MHP'li olduğunu bildiği birisini getirip CHP'nin çatı adayı olarak cumhurbaşkanlığına aday gösterdi. Yetmiyor gidiyor sayın Kemal Derviş'e 'bizim ekonomi bakanımız olur musun' diyor. Kemal Derviş, 'gidin bir iktidar olun, milletten oy alın, ben de dışarıdan bakan olurum size' diyor. Şimdi böyle bir partiye millet niye oy versin? Böyle bir partiyi millet niye iktidara getirsin? Türkiye'nin sıkıntısı ciddi bir ana muhalefetin olmamasıdır" ifadelerini kullandı.

Toplantıda Haber7.com Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Erdoğan da yer aldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar