Erdoğan o iddiayı yalanladı: İptal etmedim

Cumhurbaşkanı Erdoğan iddia edildiği gibi teşekkür mitinglerini iptal etmediğini aksine tüm Türkiye'yi dolaşacağını belirtti.

Erdoğan o iddiayı yalanladı: İptal etmedim
Erdoğan o iddiayı yalanladı: İptal etmedim
GİRİŞ 19.04.2015 06:01 GÜNCELLEME 19.04.2015 06:15
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 81 ile teşekkür mitingleri düzenleme kararının, Ak Parti’nin seçim kampanyası gereği revize edildiği iddia edilmişti ama Kazakistan dönüşü gazetecilere açıklama yapan Erdoğan bu iddiayı şu sözlerle yalanladı:

'Benim çalışmalarım seçime endeksli değil. Çalışmalarımı devam ettireceğim. Toplu açılışlar yapıyoruz, gündemde olan konuları değerlendiriyoruz. Türkiye’nin değişik yerlerini dolaşacağım. 25-30 toplantı yaparım sanıyorum.' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın teşekkür mitinglerini Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitinglerine alternatif olarak görünmemesi için iptal ettiğin belirtilmişti ve Erdoğan’ın mesajlarını televizyon programlarıyla vereceği iddia edilmişti.
 
TÜRKİYE’Yİ DOLAŞACAĞIM

 
(Seçim sürecinde seyahat programınız var mı? Yoksa vardı da iptal edilmesi söz konusu mu?): Benim çalışmalarım seçime endeksli değil. Çalışmalarımı devam ettireceğim. Toplu açılışlar yapıyoruz, gündemde olan konuları değerlendiriyoruz. Türkiye’nin değişik yerlerini dolaşacağım. 25-30 toplantı yaparım sanıyorum. (Doğu’ya Güneydoğu’ya da gidecek misiniz?) Gideceğim tabi. (Sayın Başbakanla 5 haftada bir Bakanlar Kurulu toplama üzerine bir sistematiğe bağladığınız haberi doğru mu?): Ben şimdi sizden duyuyorum.
 

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 8
  • dadaşi 8 yıl önce Şikayet Et
    yakışır uzun adam bu millet seni % 52 ile reis yaptı halkın adamsın bu millet seninle efsane adam ALLAHINA gurbanız sen nereye biz oraya dünya lideri ALLAH sana uzun ömürler versin bizim onurumuz gururmusun recep tayyip erdogan vesallam
    Cevapla
  • isim 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah Cumhurbaşkanımıza sağlık, sıhhat afiyetler versin. Başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • ismail 8 yıl önce Şikayet Et
    heyt beee bos birakma reis meydanlari sensiz olmaz bu meydanlar ALLAHa sükürler olsun calisan bi Reisimiz var yan gelip yatmiyor
    Cevapla
  • akinci 9 yıl önce Şikayet Et
    Sincanli zorunmi gitti
    Cevapla
  • harbi 9 yıl önce Şikayet Et
    reis in Dadaşlar diyarı seni bekliyor gelde gönlümüz senin gelişinle huzur bulsun.biz seninle bu davayı tanıdık ve hep senle yürüyeceğiz Rabbim sana sağlık sıhhat afiyet versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi