Kılıçdaroğlu'na Haydar Baş göndermesi

Bugün seçim beyannamesini açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den cevap gecikmedi.

Kılıçdaroğlu'na Haydar Baş göndermesi
Kılıçdaroğlu'na Haydar Baş göndermesi
GİRİŞ 19.04.2015 14:15 GÜNCELLEME 19.04.2015 14:26

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Çanakkale adayı Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu CHP’nin seçim beyannamesini açıklayınca gördük ki, seçim kampanyası için ne ABD’den stratejist getirmesine ne de Ali Taran’la çalışmasına hiç gerek yokmuş. Zira seçim beyannamesinde açıkladıkları için Haydar Baş’ı örnek alması yeterliydi, açıklamasında bulundu. 

2010'DAN BERİ SERBEST

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun vaatlerinin temelsiz olduğunu dile getiren AK Partili Turan, AK Parti hükümeti döneminde çoktan yapılmış olan düzenlemelerin CHP’nin seçim beyannamesine eklendiğini iddia etti:

"Seçimlerde ve siyasette dil yasaklarını kaldıracağız diyen Kılıçdaroğlu anlaşılan bunun 2010’dan beri serbest olduğunun farkında değil."

Turan'a göre özellikle asgari ücret, emekli aylıkları hakkında vaatlerde bulunan Kılıçdaroğlu, siyasi geleceği için bu seçimin ne kadar önemli olduğunun, çok muhtemel başarısızlık sonucunda koltuğunun sallanacağının farkına varmış. Aksi halde bu kadar temelsiz vaadlerde bulunmasının bir açıklaması olamaz.

Turan, vatandaşların bol keseden vaatlere kanmayacağını, milletin eski siyaset kalıntısı popülist söylemlerin farkında olduğunu dile getirirken, istikrarın kaynağını da bildiğini sözlerine ekledi.

Turan son olarak, Kılıçdaroğlu’nun bugünkü açıklamaları bir kez daha göstermiştir ki bu ülkenin AK Parti siyaset anlayışına çok uzun yıllar ihtiyacı var, ifadesiyle de AK Parti'nin Türkiye halkları için önemine vurgu yaptı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor