Şentop'tan Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştirdi.

Şentop'tan Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri
Şentop'tan Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri
GİRİŞ 20.04.2015 16:03 GÜNCELLEME 20.04.2015 17:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili adayı Mustafa Şentop, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu da eleştirerek, "Kılıçdaroğlu magazin siyaseti yapıyor. 4 işlemden başka bir şey bilmiyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul 3’üncü Bölge 1’inci sıra Milletvekili adayı Mustafa Şentop, Mardin Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen kahvaltıya katıldı.

7 Haziran akşamı muhalefet parti liderlerinin değişim yönünde bir karar vermek zorunda kalacaklarını belirten Şentop, "Türkiye’nin iyi çalışan, hesabı yapan, ciddi şekilde iktidar partisinin icraatlarını eleştiren, değerlendiren ve öneriler sunan bir muhalefete ihtiyacı var. Bakın Kılıçdaroğlu merkez bankası ile ilgili konuşuyor. Ne diyor. 'Cumhurbaşkanı niye merkez bankası başkanı ile konuştu. Niye ona bunu söyledi' Ne bu şimdi. Bu magazin dedikodusudur. Peki Kılıçdaroğlu ne düşünüyor faizlerle ilgili artısın mı azalsın mı? Var mı buna ilişkin açıklaması. Bunu bilen yok çünkü buna ilişkin bir açıklaması, bir görüşü yok. O sadece magazin siyaseti yapıyor" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun ekonomiden anlamadığını belirten Şentop, "Kılıçdaroğlu hesabı kitabı biliyorum diyor ama ufak hesap yapıyor. 4 işlemden başka bir şey bilmiyor. Bir yıl önce Portekiz’e gitmişti. Orada 'Türkiye ekonomisi çok kötü, batıyor' şeklinde bir konuşma yapıyor. Ama konuşmasını bitirmeden Portekiz ekonomi Bakanı Kılıçdaroğlu’na itiraz ediyor. 'Biz Türkiye modelini örnek alıyoruz' diyor. Kılıçdaroğlu o tarihten sonra Avrupa'ya da gitmedi. Pişman oldu" şeklinde konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    belki sözelcidir :) belkide siz biliyorsanız bakan değil mühendislik yapmalısınız :)
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    benim adım ssk müdürü sskyı batırdım elime fırsat geçerse devleti batırcam havanı alırsın bay kemal efendi millet sana asla güvenmiyor vesallam
    Cevapla
  • Abdullah ÖZ 8 yıl önce Şikayet Et
    SSK da hesap uzmanı ne yapar ki? Orta okul seviyesinden öte bir hesap bildiğini hiç sanmam...Sıradan bir kişi Bay Kemal...Normal bir Memur...Her emekli memurdan Başbakan olmaz...Ayrıca meziyet,liyakat,yaptığı başarılı işler olmalı...Muhtardan ötesini bence yapamaz Bay Kemal...Belediye de yönetemez...Yönetse de Ssk veya Şişli gibi yönetir...batık Belediye olur yani...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!