Müezzinoğlu: Vatandaş CHP'ye gerekeni yapar

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu CHP'nin seçim beyannamesine ilişkin CHP'yi eleştirdi.

Müezzinoğlu: Vatandaş CHP'ye gerekeni yapar
Müezzinoğlu: Vatandaş CHP'ye gerekeni yapar
GİRİŞ 21.04.2015 11:54 GÜNCELLEME 21.04.2015 11:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu CHP'nin seçim beyannamesine ilişkin, "Tabii ki seçim atmosferinde herkes her türlü vaatte bulunacaktır ama neticede vatandaşın da analiz kabiliyeti fevkalade iyi, gerekli analizleri yapar" dedi.

Bilecik Polisevi'nde, Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak ve ile diğer ilgililer tarafından karşılanan Müezzinoğlu, sağlık yatırımları ve verileri hakkında İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz'dan brifing aldı.

"12 YILDA NELER YAPTIĞIMIZ ORTADADIR"

Son sözün vatandaşlara ait olacağına dikkati çeken Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

"Anadolu'da bir söz var; 'Av için kuşlara yem atmak, cömertlik değildir' denilir. Hayırlı olur inşallah, vatandaş herkesin takdirini yapar. Konuşmak kolaydır, vadetmek kolaydır, yapmak zordur. Son 12 yılda neler yaptığımızı gösterdik. Bundan sonraki hedeflerimiz, 2023 vizyonu var, o vizyona istikrarlı bir şekilde millete bedel ödetmeden yolculuk yapıyoruz. Bütün bu başarıların arkasında siyasi bir irade var, istikrar var. Siyasi istikrar, ekonomik istikrarı getirdi, ekonomik istikrar da yatırımları ve kalkınmayı getirdi. Tabii ki seçim atmosferinde herkes her türlü vaatte bulunacaktır ama neticede vatandaşın da analiz kabiliyeti fevkalade iyi, gerekli analizleri yapar."

YORUMLAR 1
  • kemal karataş 8 yıl önce Şikayet Et
    aynen bakanım seçimde biz gerekeni yaparız her seçimde yaptığımız gibi yine chp zihniyeti çapulcular kaybedecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Yeni Renault Kangoo Türkiye'de satışa sunuldu! İşte fiyatı