Kurtulmuş: Paralel yapı HDP'ye çalışıyor

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediyesince Ulubey ilçesinde konuştu.

Kurtulmuş: Paralel yapı HDP'ye çalışıyor
Kurtulmuş: Paralel yapı HDP'ye çalışıyor
GİRİŞ 21.04.2015 16:53 GÜNCELLEME 21.04.2015 16:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "HDP barajı aşsa da aşmasa da bu millet, Allah'ın izniyle, AK Parti'yi Anayasa'yı değiştirecek çoğunlukta iktidara getirecektir" dedi.

Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediyesince Ulubey ilçesinde yapımı tamamlanan kent meydanı projesinin açılış töreninde yaptığı konuşmada, millete çelme takmaya çalışanların, millet tarafından sandıklara gömüldüğünü söyledi.

"OPERASYONLAR SANDIKLARA GÖMÜLDÜ"

Hiçbir ortak yanları olmayanların AK Parti'ye karşı aynı ittifak yaptığını anlatan Kurtulmuş, şu ifadeleri kullandı:

"Paralel yapı ile bazı siyasi partiler yan yana geldi. Biz 30 Mart'ta yaşadığımız o sürecin farkına pek varmadık ama Türkiye, Mısır olmanın, Ukrayna olmanın, Suriye olmanın eşiğinden döndü. Kimin sayesinde, milletin sayesinde döndü. Millet demokrasiye, adamlarına ve geleceğine sahip çıktı. 7 Şubat'ta başlayan o operasyonlar, 17-25 Aralık operasyonları 30 Mart'ta sandıklara gömüldü."

"ŞİMDİ YİNE AYNI İTTİFAKI YAPIYORLAR"

Kurtulmuş, 30 Mart ve 10 Ağustos'ta ittifak yapanların, 7 Haziran öncesi de ittifaka gitmeye çalıştığını belirterek, "Diyorlar ki 'Aman şu HDP'ye barajı aştıralım da HDP barajı aşarsa Türkiye'de AK Parti iktidarının önüne geçmiş oluruz' Şunu çok açık söylüyorum, HDP barajı aşsa da aşmasa da bu millet, Allah'ın izniyle AK Parti'yi Anayasa'yı değiştirecek çoğunlukta iktidara getirecektir. Yine ittifaklar olacak, yine birtakım kirli hesaplar, kumpaslar olacak, yine Türkiye'nin gidişatına çelme takmak isteyenler olacak ama bu millet, istikrarın sürmesi için aynı istikamette oyunu kullanacaktır" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • HAKK 9 yıl önce Şikayet Et
    harun geldik karun olmayacağız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız