Mehdi Eker: Hayal satmıyoruz

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker muhalefetin vaatlerine sert çıktı.

Mehdi Eker: Hayal satmıyoruz
Mehdi Eker: Hayal satmıyoruz
GİRİŞ 22.04.2015 16:56 GÜNCELLEME 22.04.2015 16:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

GIDA Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Başkaları gibi hayal vaat etmiyoruz, hayal satmıyoruz. Hayal tacirliği yapmadık, yapmıyoruz. Söylediğimiz gerçek bugüne kadar yaptıklarımız da zaten bunu gösteriyor" dedi.

"ÇİFTÇİLERE EN BÜYÜK DESTEĞİ BİZ VERİDK"

Bakan Mehmet Mehdi Eker Kütahya'da belediye Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'nun (TKDK) düzenlediği 'Kütahya İli IPAD Yatırımları Toplu Açılış Töreni' ile Frig Fuarcılık A.Ş. tarafından organize edilen 'Kütahya 7'nci Tarım, Hayvancılık, Seracılık ve Süt Endüstrileri Fuarı'nın açılış törenlerine katıldı. 

İlk olarak TKDK'nın 'Kütahya İli IPAD Yatırımları Toplu Açılış Töreni'ne katılan bakan Mehdi Eker burada yaptığı konuşmada, "Biz geldiğimizde Türkiye'nin bütün çiftçilerinin devletten aldığı destek 2 milyarın altındaydı. Biz bunu yaklaşık 5,5 kat artışla 2010 yılında 10 milyar Türk Lirasına çıkarttık" dedi. 

YORUMLAR 2
  • Kefir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu hukumetin en buyuk hatalarindan biriside iki donem boyunca seni tarim bakani yapmakti....Devletin kasasindan trilyonlarca tesvik ve hibe dagittin ama hic bir program ve plan hedefini tutturamadi...her yil bazi urunlunler bolluktan dolayi tarlada kaliyor bazi urunlerde yokluktan dolayi fiyatlar ucuyor.......Hem halki hem ciftciyi hemde hukumeti buyuk sikintilara soktunuz....
    Cevapla
  • güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    edep yahu üreten kazanmıyor tükete kazanmıyor bu aracı kimilerin akrabası yada ortağı diyesi geliyor insanın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
MEB'den son dakika yeni müfredat açıklaması