Babuşçu'dan muhalefete ’cambaz’ göndermesi

AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, muhalefeti cambaza benzetti.

Babuşçu'dan muhalefete ’cambaz’ göndermesi
Babuşçu'dan muhalefete ’cambaz’ göndermesi
GİRİŞ 23.04.2015 11:38 GÜNCELLEME 23.04.2015 11:38

Sultangazi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan AK Parti 2. Bölge Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, “Bizim oralarda, Karadeniz’de özellikle köylere gidip insanların ahırlarından ineklerini ucuz bedellerle satın alanlara cambaz derler cambaz. Bunlar birbirlerine cambazlık yapıyorlar” diyerek muhalefeti eleştirdi.

AK PARTİ HIZ KESMİYOR

7 Haziran 2015’te yapılacak olan seçim çalışmalarına hız veren AK Parti, İstanbul’da seçim koordinasyon merkezlerini açmaya devam ediyor. Sultangazi Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayları Aziz Babuşcu ve İsmail Ergüneş, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

UCUZ BEDELLERE SATIN ALANLARA CAMBAZ DENİR

AK Parti Milletvekili adayı Aziz Babuşcu, “Bizim işimiz gönüllere girmekte. Biz gönüller yapmaya geldik. Biz gönül süvarileriyiz. Atlarımızı gönüllere koşturuyoruz. Bizim kavga ile işimiz yok. Ama bu süreçte muhalefet cephesinin tavrına, tutumuna iyi bakmak ve o sorumluluk bilinci ile çalışmalarımızı çok daha emek sarf ederek, bir an bile boşluk bırakmayacak tarzda yapmamız lazım. Biz bu millete asla yapmayacağımız şeyi söylemedik. Ne söylediysek onları da yaptık. Peki bunlar ne diyor? Peki bunların bir tanesi asgari ücreti 5 bin lira olarak ilan ediyor. Bir tanesi bin 800 lira diyor. Bir tanesi bin 500 lira diyor. Bizim oralar da Karadeniz’de özellikle köylere gidip insanların ahırlarından ineklerini ucuz bedellerle satın alanlara cambaz derler cambaz. Bunlar birbirlerine cambazlık yapıyorlar” diye konuştu.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası