Başbakan'dan beklenmedik ziyaret

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Iğdır mitinginin ardından MHP seçim bürosunu ziyaret etti.

Başbakan'dan beklenmedik ziyaret
Başbakan'dan beklenmedik ziyaret
GİRİŞ 05.05.2015 20:50 GÜNCELLEME 06.05.2015 04:34
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Partisinin Zübeyde Hanım Bulvarı'nda düzenlediği mitinge katılan Davutoğlu, daha sonra Atatürk Caddesi'ndeki MHP seçim bürosunu ziyaret ederek, partililerle görüştü.

GÖRÜŞME 15 DAKİKA SÜRDÜ

Yaklaşık 15 dakika süren ziyaretin ardından yaya olarak Iğdır Valiliğine geçen Davutoğlu, caddede bekleyen vatandaşları selamladı.

Valilik önünde yöresel kıyafetli çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Başbakan Davutoğlu, Vali Davut Haner ve kurum müdürleri ile tokalaştıktan sonra polis merasim mangasını selamladı.

Valilik ziyareti sonrası eşi Sare Davutoğlu ile Iğdır Merkez Camisi'ne giden Davutoğlu, daha sonra seçim otobüsü ile Iğdır Havalimanına geçti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • mustafa tan 8 yıl önce Şikayet Et
    namazlarıda unutmuyor çok şükür.
    Cevapla
  • sinan sakal 8 yıl önce Şikayet Et
    tebrik ederim. siyaset böyle yapılmalı. diğerlerine örnek olsun
    Cevapla
  • Türkgücü 8 yıl önce Şikayet Et
    Vay be...HELAL OLSUN!!! Adamlar'in genel baskanlari..Devlet Bahceli..doguya gidemediginden bir kere yanlarina ugramiyor. BASBAKAN gidip onlari bile ziyaret ediyor. :D :D MUHAHAHAHA :D :D
    Cevapla
  • turker akbulut 8 yıl önce Şikayet Et
    Bende diyorumki gelin secim meydanlarinda su sozu verin hemde secimden once su milletvekili maaslarini 14 bin tl den 10 bin tl ye dusurun ey kilicdaroglu elin vicdanan koy su an emekli 950 tl aliyor ve hesap yapiyorsun peki sen 14 bin tl ye yye ne dersin lafa geldimi peynir gemisi icraata geldimi fare kalkani oluverdin hado bu hamlwyi baslat sana yeminle defaten 1 defaligina oy vercem ama ruyamda veririm oy hadi madem ulkeni seviyorsun basarrirsin buna inaniyorum
    Cevapla
  • muharrem 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun basbakanim. Hdp liler adam olaydi onlari da ziyaret ederdi. Sayin cumhurbaskanimiz da canakkalede chp' yi ziyaret etmisti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı