Başkanlara ve vekil adaylarına talimat

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İl Başkanlığı'nda konuştu.

Başkanlara ve vekil adaylarına talimat
Başkanlara ve vekil adaylarına talimat
GİRİŞ 11.05.2015 21:35 GÜNCELLEME 11.05.2015 21:58
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İşte Başbakan'ın açıklamalarından satır başları;

* Irak ve çevresindeki ülkelerde kimlik siyaseti parçalanmalara yol açtı. Bize oy versin veya vermesin herkesin elini tutacağız. Herkesin gönlünü kazanacağız.

* Bizim için 2 kategori var bugün bize oy verenler yarın oy verecek olanlar. Karşı taraf olarak bir şey kabul etmiyoruz.

BELEDİYE BAŞKANLARINA VE VEKİL ADAYLARINA SESLENDİ

* Milletvekili adaylarına sesleniyorum; İstanbul'un bütününü avucunuzun içi gibi tutmak zorundasınız. İstanbul'daki belediye başkanlarımız da meydanlara inmeliler. Yaptıkları projeleri halkla paylaşmaları çok önemli. Herkes alanda olacak.

DÜNYANIN ÜÇÜNCÜ BÜYÜĞÜ OLACAK

* Esenler'de tarihi bir projeye imza attık. İstanbul'un tarihi dokusu korunacak yeni bölgeleri bu bölgenin dışında kalacak. Dünyanın en büyük kentsel dönüşümüne imza attık. Dikey mimari gelişmeyecek. Esenler'de dünyanın 3. büyük şehir parkını Türkiye'nin ise en büyük şehir parkını yapacağız.

* Milletvekili adayı arkadaşlarımdan rica ediyorum halkla bütünleşsinler. Listenin sonunda olan arkadaşlarımın adı sadece listeye değil bizim gönlümüze de yazılmıştır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • İsmail Tunçöz 8 yıl önce Şikayet Et
    Biraz vicdan sahibi olmak lazım Pendik Belediyesi Turkiye'de belediyecilik denildiğinde parmakla gösterilecek kadar başarılı bir belediye. Çözülmez denilen tapu sorunu için son 2 yılda büyük aşama kaydettiler ben Velibaba Mahalesinde oturuyorum ve cok sukur tapumuzu aldık. Allah emeği geçenlerden razı olsun biraz sabredilirse eminim cozulmeyecek sorun yok.
    Cevapla
  • Yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun Sayın Basbakanım. Şu pendik belediyesinme bir el atsanız. Malımızı mulkumuzu elimizden alip etrafındakilere verdiler . yıllardır bu belediyede olanlardan insanlar bımıs. Bizim de mulklerimizi hukuksuzca aldılar. Arazilerimizin uzerine Granti bankasının insaat molozlarını, asfalt atıklarını, varyapın hafriyat atıklarını doktuler. Arsamızda artık ot bitmiyor.
    Cevapla
  • kurtköy 8 yıl önce Şikayet Et
    Her zaman her yerde en iyi AK parti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti