Soylu: Doğan grubu Şener'e teslim etmemi istedi

Süleyman Soylu,Demokrat Parti Genel Başkanlığı yaptığı dönemle ilgili çok çarpıcı iddiada bulundu.

GİRİŞ 13.05.2015 12:01 GÜNCELLEME 13.05.2015 12:43
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Adayı Süleyman Soylu Demokrat Parti Genel Başkanlığı'nı bırakacağı zaman Doğan Grubu'nun kendisinden partiyi Abdüllatif Şener'e teslim etmesini istediğini söyledi.

İşte Süleyman Soylu'nun açıklaması;

"Ben burada tarihi bir açıklama daha yapayım mı? Demokrat Parti Genel Başkanlığı'nı bırakacağım zaman o grup benden partiyi Abdüllatif Şener'e teslim etmemi istedi. Şimdi bu işi bırakacak bir adam olmama rağmen "eğer böyle bir şey olursa bu işi devam ettiririm" dedim. Bunu bana gazetecileri aracılığı ile söylediler. Bu insanlar şu an mesleklerine devam ediyorlar. Bu isim bana da yakınlığı olan sevdiğim bir insan. Bu yüzden ismini söylemem ama bunu arzu ettiler ve bunu istediler. Bunların hesapları bambaşkaydı. Yani çok zorlarlarsa onun da ötesini paylaşacağım. Daha ötesi var hepsi peyder pey. Bunların siyaseti dizayn etme çabaları bugünün işi değildir. Bütün bunları görünce Selahattin Demirtaş meselesini çok rahat okuyorum. "

 Süleyman Soylu bu açıklamayı Kanal A televizyonunda yaptı.

YORUMLAR 4
  • Güçlü türkiye 8 yıl önce Şikayet Et
    Cem uzan akibeti söylenenler doğruysa bu gruba da uygulanmalı
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi bir gecede soyup soğana çeviren, İMF,DEN ithal bakan getirip kasalarına bekci yapan,KEMAL DERVİŞ gibi! AHMET NECDET SEZER gibi İslam düşmanlarını başa getirip KİTAPÇIK fırlattrıp Türkiyeyi en az 50 sene geriye götüren, Rahmetli Cennet Mekan Mücahit ERBAKAN Hoca gibi Millet sevdası ile yanıp tutuşan kahramanlara gerici yobaz deyip darbe yapan, Hükümet kurup Hükümet yıkan İngiliz ve Yahudi ve Ermenilerden oluşan boğazda demlenen DOLAR milyarderleri, ve medya patronları, marjinal gruplara GEZİCİLER gibi vatan hainlerine imkan ve olanak sağlayan DOĞAN MEDYASINI ve TÜSİADI ne sağcıyım ne solcu çapulcuyum çapulcu diyen Winston Churchillin torunlarını unutmadık unutmayacağız !
    Cevapla
  • ddd 8 yıl önce Şikayet Et
    osman gardas paralelerini cehapelisini hadepelisini kudurtacaksin yine..
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    osman kardeşimin alnından öpüyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı
Kabinede değişiklik olacak mı? AK Parti'den son dakika açıklaması