Bahçeli: Elimi tutup beni Hakkari'ye götürsün

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendisine yaptığı Hakkâri’ye gitme çağrısına espriyle cevap verdi.

Bahçeli: Elimi tutup beni Hakkari'ye götürsün
Bahçeli: Elimi tutup beni Hakkari'ye götürsün
GİRİŞ 15.05.2015 07:54 GÜNCELLEME 15.05.2015 07:57
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli “Elimden tutar beni götürürse memnun olurum. Başka buna ne diyebilirim? Akıllarınca HDP ile MHP’yi sen buraya gelirdin, sen oraya giderdin, gidemezdin gibi... Yarın kendilerini Türkiye’de bulmak bile zor olacak” yanıtını verdi.

Bahçeli, Çorum, Amasya, Tokat ve Zonguldak gezilerinin molalarında gazetecilerin soruları üzerine şunları söyledi:

(Davutoğlu’nun ‘Menderes idam edildiğinde MHP neredeydi?’ sözleri) Davutoğlu, oldukça yorgun. Tarihleri, olayları birbirine karıştırıyor. İlkokulun son sınıfında veya ortaokulun birinci sınıfındaki kişiyi, Adnan Menderes’in asılmasıyla nasıl ilişkilendiriyor? Zannediyorum biraz zihni yorgunluğu var. Ya seçim öncesi ya da seçim sonrası biraz tatil yapmasında yarar var. Millet kesin tatile gönderecek. 

YORUMLAR 21
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    bu millet mhp ye mecbur..yoksa orta asya ya geriye..malum şark meselesi devam ediyor..
    Cevapla
  • bahadır yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp nin kırk yıllık bir parti olduğunu düşünürsek yapılan bir eserin gösterilmemesi anormal değilmi.ak parti için tatile gidecek diyen bir insan ancak kendine güldürür.
    Cevapla
  • malcolmx 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam ak partiye 2011 seçimlerinde de aynısını söylüyordu o zaman AYM'nin milletvekili sayıları ile ilgili düzenlemeyi iptal etmesinden dolayı MH 71 tame vekil zor bela meclise soktu bu kez o düzenleme resmileşti ve AYM iptal etmed bakalım bu kez meclise ne kadar adam sokacaksınız.
    Cevapla
  • Gümüşkale 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bahçeli efendi, siz gidemiyormusunuz?Siz nasıl milliyetçisiniz.vatanın yarısına gidemiyorsunuz, birde laf sapalıyorsunuz. 8 Hazirandan sonra eğer azıcıkbir gururunuz varsa istifa edersiniz. O zaman sivil bir vatandaş olarak bir gezin oraları.
    Cevapla
  • abidin 8 yıl önce Şikayet Et
    koalisyon kurmayı hayal ettiğiniz kişilerle hakkari de gider piknik yaparsınız artık...
    Cevapla
  • esrefoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    ya adam koalisyon düşünmüuyoruz diyor siz inanmak istediklerinize inanıyorsunuz..iftiracılara ınanmak siz en az onlar kadar suçlu yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti