Davutoğlu, Hürriyet'e sert çıktı: Amacın ne?

Başbakan Davutoğlu, Bursa'da yaptığı konuşmada, Hürriyet'in internet sitesinde yer alan Mursi manşetine sert tepki gösterdi.

Davutoğlu, Hürriyet'e sert çıktı: Amacın ne?
Davutoğlu, Hürriyet'e sert çıktı: Amacın ne?
GİRİŞ 16.05.2015 15:50 GÜNCELLEME 16.05.2015 18:41
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bursa'da düzenlenen mitingde konuştu. Davutoğlu, konuşmasında Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Mursi hakkında verilen idam kararı ile ilgili açıklamada bulundu ve Hürriyet'in internet sitesinin algı operasyonuna sert çıktı. Hürriyet internet sitesi Gezi, 17-25 Aralık darbe planlarında olduğu gibi algı operasyonuna devam ediyor. Önce yayınladığı Mursi haberi manşetinde düz zemin üzerine 'Yüzde 52 ile seçilen Cumhurbaşkanına idam' diyerek ima yollu psikolojik bir harekat yaptı. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bursa mitinginde bu manşete sert tepki göstererek:

"NE DEMEK İSTİYORLAR!"

"Türkiye'de şu anda Doğan medyasının internet sayfası üzücü ve acı olduğu için doğrudan veriyorum, söylüyorum. Manşeti; 'Yüzde 52 ile oy alan Mursi idama mahkum oldu.' Ne demek istiyorlar! Eğer kastettikleri Türkiye'de yüzde 52 ile Başbakan olan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan ise bu ülkede bir daha hiçbir başbakan ve cumhurbaşkanı idam sehpasına götürülemeyecek. Demokrasiyi koruyacağız. "

Başbakan'ın bu çıkışı üzerine geri adım atan site yöneticileri bu kez haberin görselini ve manşetini değiştirdiler.

1. Manşet

2. Manşet

YORUMLAR 118
  • Garip. 8 yıl önce Şikayet Et
    Mursi. nin inşallah bu imtihanında dimdik çikar. Rabbim yardımcısı olsun. ve mısır halkı yüzde seksenı müslüman halk resmen uyutulmuş şimdiye kadar. inşallah mısır halkı burda büyük bir ders alır. Toparlanır.
    Cevapla
  • İlyasDENİZCİ 8 yıl önce Şikayet Et
    cumhuru seçen yok, o benim cumhurbaşkanını seçen onu değil benim irademi asacaklar mış gelsinler şehadet şerbettir İçeriz İNŞALLAH bizler ölmeden ona ölüm yok İNŞALLAH
    Cevapla
  • İSMAİL 8 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRU YIKILMAZ ALLAH doğrunun yanında olur her zaman
    Cevapla
  • hacı 8 yıl önce Şikayet Et
    erdoğanı kastediyolarsa avuçlarını yalayacaklardır.ak partiyi sayın c.başkanımız ve sayın başbakanımız canımız kadar kıymetlidir.hürriyetin kalitesizliği bi defa daha ortaya çıkmıştır.zalimler konuşsada ak parti onu susturur..onlar konuşur ak parti hizmeti yapar.
    Cevapla
  • gri ayı 8 yıl önce Şikayet Et
    sıra aydın abi ve tüsiad üyelerinede gelecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek