30 Mayıs'ta Yenikapı'da dev buluşma

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yenikapı'daki miting alanında 30 Mayıs günü Fetih Şöleni'nde bir araya gelecek.

30 Mayıs'ta Yenikapı'da dev buluşma
30 Mayıs'ta Yenikapı'da dev buluşma
GİRİŞ 17.05.2015 21:45 GÜNCELLEME 17.05.2015 22:34
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti, 41'inci mitingini İstanbul'da gerçekleştirdi. Maltepe sahilindeki alanda yapılan miting, planlanan saatten 45 dakika gecikmeli olarak başladı. Ankara'dan Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, buradan helikopterle miting alanına ulaştı. Başbakan'ı taşıyan helikopter miting alanı üzerinde kısa bir tur attı. Davutoğlu bu sırada canlı yayına bağlandı.

"41 KERE MAŞALLAH"

Saat 17.45'te eşi Sare Davutoğlu ile birlikte el ele platforma çıkan Başbakan Davutoğlu kalabalığı selamladı. İstanbul mitingini 41'inci sırada yapmayı kendisinin tercih ettiğini söyleyen Davutoğlu, "41 kere maşallah. Mitingimizin kalabalığı, al bayrağımızı açıyor" dedi. O sırada miting alanında dev bir Türk bayrağı açıldı.

YENİKAPI MİTİNG ALANINDAKİ "FETİH ŞÖLENİ"NE DAVET

Başbakan mitingin sonunda adaylarla birlikte kalabalığı selamlarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Yenikapı'daki miting alanında 30 Mayıs günü Fetih Şöleni'nde bir araya geleceği duyurusu yapıldı. Vatandaşlar şölene davet edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 7
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye Aşkına! İmparatorunuza söyleyin. Şimdiki Osmanlı Padişahı öncekilere benzemez Benim gücümün ulaştığı yerlere, sizin imparatorunuzun hayalleri bile ulaşamaz diyen, Cennet Mekan ATA Fatih Sultan Mehmet Hanın Torunu Üç Kıta Yedi Denizin Başkomutanı Evladı Osmanlı Recep Tayyip Erdoğanı Anlamak herşeyi anlamak olacaktır !
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bence bütün mitinglere beraber çıkmalılar
    Cevapla
  • Ali Rıza 8 yıl önce Şikayet Et
    konyadayım ben bile gelicem inş
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    Fatih'in Torunları Olmaktan Gurur Duydum!!!
    Cevapla
  • KENAN AHMET ATEŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    oradayız inş. maltepeye fırsat bulamadık amma yenikapıyı kaçırmayız inş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?