Bahçeli: Sandıklara kurt bakışı geliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sandıklara bir kurt bakışı

Bahçeli: Sandıklara kurt bakışı geliyor
Bahçeli: Sandıklara kurt bakışı geliyor
GİRİŞ 20.05.2015 10:03 GÜNCELLEME 20.05.2015 10:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli seçim güvenliği için konuştu. Bahçeli "Sandıklara kurt bakışı vereceğiz. Bu çok önemli" dedi.

Bahçeli: "Sandık güvenliğiyle ilgili iddialar eskiden beri var. Özellikle 30 Mart mahalli idareler seçimlerinde de çok yönlü olarak Anadolu’da gezilerim oldu il ve ilçe olarak. O zaman sandıklara sahip çıkma konusunda çok hassasiyetle durdum. Çok basit örneklerle de anlattım. Diyelim ki A partisi 11 oy aldı bunu birisi kayda geçirirken önüne veya arkasına 1 koymuş olsa 111 olur. Bu seçimde de bize gelen çok ihbar var, olmaz olur mu? Türkiye’de her şeyi tahrip eden seçimi tahrip etmez mi? Bu nedenle biz kendi örgüt yapımızı uyarıyoruz. Eğitimlerimizi veriyoruz, sandıklara bir kurt bakışı veriyoruz. Bu kurt bakışı çok önemli. Geleni, uçanı, kaçanı takip edecek." dedi.

Kaynak: Milliyet

YORUMLAR 4
  • abdülhamid 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli bir karar vermelisin mhp de öncelik islammı yoksa kemalizmmi. Bunu bilelim ona göre oy verelim
    Cevapla
  • elazığlı 8 yıl önce Şikayet Et
    nedir bu kardeşim bi kurt tur tutturmuşsunuz. Allah ve resulü varken hayvanmı muhattap alınır. kurtmu yol göstrerecek. yeter be titreyin kendinize gelin.
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bahceli bey seni 1999 da gördün millet % 18 ile sana iktıdar verdi ne yaptın 5 yıl göreve geldin 3/5 yılda tabana kuvvet kaçtın hangi yüzle millete gidiyorsun onu söyle 1997 den beri başkansın kaç seçimde dayak yedin millet sana diyorki git istemiyoruz senki ecevite baston oldun şimdide chpeye vagon oldun paralel sözcü sana kim inanırki millet sana asla güvenmiyor ne yapcan onu söyle iktıdar olamasam istıfa edecenmi gerçek ülkücü sözünde durandır bu millet seni sandıga gömecektir chpnin vagonu bahceli bey vesallam
    Cevapla
  • ALPEREN 8 yıl önce Şikayet Et
    baçeli gel sandıkları sen bekle barajı aşamayaksın çünkü bu ülkeye faydan yok oyda yok. baçeli 8 haziranda emekli olacak.benim %12 oy alanın yanında ne işim var.%80 böyle düşünüyor mitinklerde bu gerçeği gösteriyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız