AK Partili Ünal: Paralel yapı HDP'ye çalışıyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, paralel yapının gece gündüz HDP'ye çalıştığını söyledi.

AK Partili Ünal: Paralel yapı HDP'ye çalışıyor
AK Partili Ünal: Paralel yapı HDP'ye çalışıyor
GİRİŞ 21.05.2015 14:01 GÜNCELLEME 21.05.2015 14:01
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Paralel Yapı, alanda çok açık şekilde HDP'ye destek veriyor" dedi.

Ünal, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, Paralel Yapı'nın, seçim sürecindeki strateji ve taktiğinin açık şekilde görüldüğünü belirtti.

SOSYAL FARE FUAT AVNİ

Paralel Yapı'nın HDP ile açık şekilde iş birliği yaptığını ifade eden Ünal, "Paralel Yapı'nın sosyal medya faresi Fuatavni'nin ortaya attığı iddialar Selahattin Demirtaş, Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli tarafından ayrı ayrı kullanılıyor" diye konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında Şırnak, Hakkari, Van ve Diyarbakır'ı ziyaret ettiğini hatırlatan Ünal, sözlerini şöyle sürdürdü:

PARALEL YAPI HDP'YE AÇIK AÇIK DESTEK VERİYOR

"Paralel Yapı, alanda çok açık şekilde HDP'ye destek veriyor. Selahattin Demirtaş, böyle cici çocuk görüntüsünde barıştan, özgürlükten, kardeşlikten ve demokrasiden bahsediyor ama kendisinin ve HDP'nin HPG ile ilişkisi nedir. HPG bölgede, mavi ve kırmızı mühürlü ölüm tehdidi içeren mektuplar yazarak HDP'ye oy topluyor. Bu konuda Selahattin Demirtaş'ın bir açıklaması var mı?"

Güneydoğu'da ev ev, kapı kapı dolaşılıp, insanlara "Senin evini, adresini ve çocuğunun hangi okulda okuduğunu biliyoruz" dendiğini anlatan Ünal, "HDP'ye bu şekilde oy isteniyor ve insanlar ölümle tehdit ediliyor. Dolayısıyla Demirtaş'ın HDP'nin bununla bağı ve bağlantısını açıklaması gerekiyor" ifadesini kullandı.

İNSANLARI TEHDİT EDİYORLAR

Ünal, demokratik siyasetten bahseden bir siyasetçinin silahla arasına mesafe koyması gerektiğini dile getirdi.

Seçim güvenliğine değinen Ünal, "Bölgedeki baskı ve Paralel Yapı'nın girişimlerine rağmen devlet insanlarımızın kullanacağı oylara sahip çıkacaktır. Bunları, birilerinin baskısına bırakmayacaktır. Vatandaşlarımız bundan emin olsunlar. Bu konuda bir sorun yaşanmayacaktır. Dolayısıyla militanların köyleri dolaşıp muhtarları ölümle tehdit etmesi ve 'Bu köyden AK Parti'ye tek bir oy çıkarsa bunun sorumlusu sensin' diyerek tehdit etmesi seçim ve sandık hilesidir" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 5
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne tuhaf daha bir kaç yıl önce bunlar yakmadı mı onların yurtlarını dersanelerini?
    Cevapla
  • haydar 8 yıl önce Şikayet Et
    ya adamların anasını ağlattınız istediğine çalışır size calışmasınımı bekliyodunuz
    Cevapla
  • osmanlıtorunu 8 yıl önce Şikayet Et
    değerli bakanım.kamu kurumlarına yerleşmiş ve zamanında yerleştirilmiş paralel imamlar ve onların cemaatine ne zaman sıra gelecek.bunların kurumlarda çektirdiği çile ve işkenceler arşı alaya çıktı.
    Cevapla
  • gerçek gündem 8 yıl önce Şikayet Et
    Karar verin paralel nereye çalışıyor milli ittifaka mı? HDP 'yi mi? Bağımsızlara mı? CHP'ye mi? Biten ve paramparça edilen bir yapı nasıl bu kadar etkin olabiliyor.
    Cevapla
  • Sinan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hangisinin oyu artarsa biz onu destekledik diyecekler. Ne için idrisin ve diğer adamın ismi aklıma gelmedi partilerini kapattırdılar. onlar bir icrat gösteremeyecek ve millet ne mal olduklarını daha iyi anlayacak diye 2 partilerini kapattılar. REZİL OLDULAR AMA ANLAYANA.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü