Erdoğan'dan Bahçeli'ye: Muhatabım değilsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli'nin kendisinin Çankaya'ya çıkamayacağı yönündeki eleştirilerine "Muhatabım değilsin" yanıtını verdi.

Erdoğan'dan Bahçeli'ye: Muhatabım değilsin
Erdoğan'dan Bahçeli'ye: Muhatabım değilsin
GİRİŞ 22.05.2015 17:08 GÜNCELLEME 22.05.2015 17:08
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin ve Avrupa'nın deniz üzerine kurulan tek havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Davutoğlu'nun katılımıyla düzenlenen törenle açıldı. Açılış töreninde ilk olarak Başbakan Davutoğlu konuştu. Davutoğlu'nun ardından kürsüye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'yi eleştirdi.

ÇANKAYA'YA ÇIKAMAZ DEDİLER, ARKAMDAN NAL TOPLUYORLAR

Erdoğan, "Sayın Bahçeli zaman zaman bize hakaretler ediyor. Ben sana hakaret etmeyeceğim, muhatabım da değilsin zaten. Çünkü Çankaya’ya çıkamayacağımı yokuşta kalacağımı söylemişti. Biz öyle çıktık ki bunlar geriden nal topluyorlar" dedi.

YORUMLAR 9
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan her zamanki gibi çok doğru konuşmuş valla !
    Cevapla
  • capadokyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    bahceli senin tırnagın olamaz adam ben türküm diyor ama hic bir türk ülkesine gitmiyor milliyetcigim diyor ama hic bir eseri yokk ancak lafta başka billdigi bir şey yokkk bütün ülkeyi ayagı kaldıran sensinn onlar konuşur rte yoluna devam eder
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bahceli senin gölgen bile olmaz bahceli bey chpnin vagonu olmaktan gurur duymakta paralel çeteye vagon olmuş bu millet 12 seçimde chpnn vagonunu sandıga gömüyor halen konuşuyorsa demeki milletinde muhatabı degildir sayın devlet başkanım bu millet seninle her daim ALLAHIN iziniyle vesallam
    Cevapla
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc bir kulunu sevdi mi onu sevdirirmiş. Öyle kuru gürültü ile değil bu işler. Halka hizmet Hak ka hizmettir. Bunun yolu kendini Rab'bine sevdirebilmektir. Yol budur, yiğitlik, adaylık budur. Rabbim seni ve bu hizmet kervanını yanlız ve yardımsız bırakmasın..
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Cenabı Hak seni ahirette daha yüksek makamlara çıkarıp peygamberimize komşu eylesin. bizleride sizlere komşu neylesin. Tabi başda peygamber efendimizle beraber. Amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!