Akdoğan'dan muhalefete: Üfürükçü bunlar

Akdoğan, seçimler öncesinde muhalefetin koalisyonu kurup, her geçen gün küçüldüğünü belirterek "Üfürükçü bunlar" dedi.

Akdoğan'dan muhalefete: Üfürükçü bunlar
Akdoğan'dan muhalefete: Üfürükçü bunlar
GİRİŞ 22.05.2015 18:42 GÜNCELLEME 23.05.2015 09:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Hoca Ahmet Yesevi Camii Meydan ve Kapalı Otopark açılışı için Çankırı'ya gelen Yalçın Akdoğan, 'gerçek milliyetçi' olduklarını ileri sürdü. Muhalefetin Ak Parti iktidarını devirmeye çalışmasından yakınan Akdoğan, "HDP'ye baraj geçirmeye uğraşıyorlar. HDP'nin parti olarak seçime girmesi ve barajı geçirmeye çalışmaları bir projedir. Diyorlar ki; HDP barajı geçer, Ak Partiyi devirirsek, koalisyonlar dönemine gideriz" dedi.

HDP'ye seslenerek, çözüm süreci kendilerinden başka sürdüren olmayacağını ileri süren Yalçın Akdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ey HDP, sen çözüm sürecini önemsiyorsan, o zaman kim yapacak çözüm sürecini? MHP' mi yapacak? Ulusalcı CHP mi yapacak? Şimdi kol kola girdiğiniz, çözüm sürecinin düşmanı paralel yapı mı yapacak? Bu bir kandırmaca, kandırmaca. Bu HDP'ye verilen oylar bir vebaldir. HDP 'nin güçlenmesi, demokrasinin güçlenmesi anlamına gelmiyor. Çünkü bunlar terör örgütünün vesayeti altındalar. Adaylarını kendileri belirlemiyor." HDP'ye verilen her oyun terör örgütüne gittiğini iddia eden Akdoğan, "Millet bunlara bakıp oy veriyorlar, peki bunların dediği mi oluyor? Arkadaki adamın dediği oluyor, elinde silah olan adamın dediği oluyor. devlete kurşun sıkan adamın dediği oluyor" diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Necmeddin 8 yıl önce Şikayet Et
    Eski üfürükçüler sanki bunlara göre birazdaha inandırıcıydılar.Bunların herşeyi yalan dolan atmasyon.Adeta Tren vagonlarında dolaşan işportacılar gibi habire veriyorlar vadediyorlar.Hemde öyle desteksiz atıyorlarki inandırcılık hiçbir tarafı yok.Otobüste yaşlı birisi ile konuşurken bana sordu sen nereye oy vereceksin dedi.Bende valla kafam karışık amca baksana her parti ayrı ayrı vaatlerde bulunuyor.En çok hangisi para verirse onu düşünüyorum dedim.Adamcağız bana istihzalı bir eda ile öyle bir baktıki..Sonra hemşerim bunlar varya elimizdekileride alır unutma aklını başına al vicdanınla hareket et dedi.Demekki herkes işin şuurunda.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı