HDP'nin sandık kurulu üyeleri Paralel Yapı'dan

AK Parti Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş: Paralel Yapı, Sandık kurullarına HDP adına eleman veriyor" dedi.

HDP'nin sandık kurulu üyeleri Paralel Yapı'dan
HDP'nin sandık kurulu üyeleri Paralel Yapı'dan
GİRİŞ 23.05.2015 08:19 GÜNCELLEME 23.05.2015 08:19
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

AK Parti Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş: Paralel Yapı, eskiden hedef aldığı HDP'yi artık destekliyor. Sandık kurullarına HDP adına eleman veriyor.

PARALEL YAPI HDP'YE ELEMAN VERİYOR

7 Haziran seçimleri öncesinde Paralel Yapı ile HDP'nin işbirliği iddialarına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. AK Parti Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Paralel örgütün., HDP adına YSK'ya sandık başkanları için eleman verdiğini söyledi. Yüksek Seçim Kurulu seçim günü her partiden sandıklarda görev alacak bir kişinin ismini istiyor. HDP'ninse birçok sandık kurulu üyeliği için Paralel Yapıyla bağlantılı isimleri verdiği ortaya çıktı. AK Parti Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Sabah'an Eda Işık'a yaptığı açıklamada, yapının hem HDP'ye hem de CHP'ye açık destek verdiğini belirterek, "2 sene öncesine kadar HDP'yi hedef tahtasına oturtmuş olan Paralel Yapı şimdi onlara destek veriyor. Paralel Yapı CHP'nin kazanamayacağı yerlerde HDP'yi destekliyor" ifadesini kullandı. Paralel Yapı'nın HDP'ye desteğini aleni bir şekilde yaptığına işaret eden Ataş, "Ekrem Dumanlı'nın Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etmesinin ardından neler oldu? Paralel Yapı Yüksek Seçim Kurulu'nun her partiden istediği sandık kurullarına HDP adına eleman veriyor. Bu isimleri biz tanıyoruz, biliyoruz" dedi.

'AMAÇ ŞAİBE KARIŞTIRMAK'

Sandıklarda şaibe yapılacağı iddialarına tepki gösteren Ataş, "Kafa karıştırmaya çalışıyorlar. Muhalefet ve muhalefet dışı oluşumlar seçimlere şaibe karıştırmak istiyorlar. Sandıklarda her partiden gözlemciler bulunuyor. AK Parti hiçbir seçimde hileye tenezzül etmemiştir. Yüksek Seçim Kurulu'nun nezaretinde seçimler yapılacak. AK Parti'ye karşı bir şey yapamayanlar kafa karıştırmaya çalışıyor. Hileden bahsedenler hilenin merkezinde" dedi. Son günlerde AK Parti binalarına yönelik saldırılara da değinen Mustafa Ataş, 30 Mart seçimlerinde de benzer saldırıların olduğunu ifade edip, "Seçmenin huzurunu bozmak ve vatandaşların sandığa gitmesini engellemek için bunu yapıyorlar" dedi.

YORUMLAR 31
  • AK Dost 8 yıl önce Şikayet Et
    Bütün AK dostlarıma sesleniyorum! Lütfen herkes oy kullandığı sandığın başında,oy torbaları polise teslim edilene kadar beklesin.Fethullahçı Terör Örgütü boş durmuyor!
    Cevapla
  • Fevzi 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle sandik oyunlari yaparak ve bilerek saibe yapan partiler bana kalkipta ileri demokrasiden, insan haklarindan, düsünce ve ifade özgürlügünden bahsetmesinler. Daha secimi bile adam gibi yapamiyorsan senin ne muhalefeti nede iktidar olsan ülkeyi yönetecegine zere kadar inanmam.
    Cevapla
  • durudtce 8 yıl önce Şikayet Et
    ya siz her şeyi yakıştırıyorsunuz hdp ye yapılanları görmüyormusu körmüsünüz. yollar hava alanları. okullar ekonomi. marmaray tüp geçitler köprüler. her neyse bunları hdp ye söylüyorsunuz. bunları mhp ye. saadete büyük birliye. chp bupartileri aşağlayarak söyleyin de görey sizi hayır söyleyemessiniz onlara gücünüz yetmez ama birtek hdp ye gücünüz yeter dimi sıf mhp lilerin aşağlamaları yüzünden hdp yi desteklicem
    Cevapla
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    hiç şaşırmadın hatta ak partili seçmenlerin çok dikkat etmesi lazım ellerinden gelenin fazlasını yaparlar ak partiye ve partitilere o kadar düşmanca bir yaklaşımları var ki bellersin ki kanlı katil olmuşuz bu parelel hdp den beter durumdalar kendilerince ölüm kalım savaşı veriyoruz diyorlar bu seçimde her şeyi kendilerine mübah görürler.....
    Cevapla
  • BabaYorqun25 8 yıl önce Şikayet Et
    HDP ye oy verenler birkaç kez daha düşünün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!