Ramazan Demir'den sevindirici haber

AK Parti 12. sıra milletvekili adayı Ramazan Demir'in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiği öğrenildi.

Ramazan Demir'den sevindirici haber
Ramazan Demir'den sevindirici haber
GİRİŞ 25.05.2015 12:00 GÜNCELLEME 25.05.2015 12:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı ve AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, Aladağ ilçesinde bıçaklı saldırıda yaralanan AK Parti 12. sıra milletvekili adayı Ramazan Demir'in sağlık durumunun her geçen gün iyiye gittiğini söyledi.

Ünüvar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, önceki gün seçim çalışmaları sırasında uğradığı bıçaklı saldırı sonucu yaralandıktan sonra tedavi altına alınan Demir'in sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti.

"YAKIN ZAMANDA TABURCU OLUR"

Demir'in Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki odasında dinlendiğini aktaran Ünüvar, "Milletvekili adayımızın sağlık durumu her geçen gün iyiye gidiyor. İnşallah yakın zamanda taburcu olur. Bir müddet daha dinlenmeye ihtiyacı var. Hamdolsun sağlık durumu, morali iyi" dedi.

Ünüvar, olayı gerçekleştiren zanlılardan birinin tutuklandığını, diğerinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını anımsatarak yaşananları şiddetle kınadığını kaydetti.

"BU OLAYI LANETLİYORUM"

Siyasetin nezaket ve güzellik içerisinde yürütülmesi gerektiğini vurgulayan Ünüvar, "Seçim sürecinde bazen gerginlik, atışma olabilir ancak bir milletvekili adayına bıçakla saldırma ve yaralama cüretini asla kabul etmek mümkün değil. Bunun şiddetle kınanması gerekiyor. Olayı lanetliyorum. Siyasete kan bulaşmasını doğru bulmuyorum. Her partinin bu olayı şiddetle kınaması gerektiğini düşünüyorum" diye konuştu.

AK Parti Adana milletvekili adayı Ramazan Demir, seçim çalışmaları için gittiği Aladağ ilçesinde önceki akşam bıçaklı saldırıya uğramış, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Demir'i 3 bıçak darbesiyle yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen Faruk S. (31) tutuklanırken, Muhammet F. (22) adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR 1
  • KALKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc acil şifa versin. İnançlı ve bir o kadar da gayretli bir kardeşimiz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!