AK Partili Çalık: MHP sola parende oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, MHP'nin CHP ve sola destek verdiğini söyledi.

AK Partili  Çalık: MHP sola parende oldu
AK Partili Çalık: MHP sola parende oldu
GİRİŞ 25.05.2015 14:14 GÜNCELLEME 25.05.2015 14:14
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, AK Parti'nin vefa, gönül ve millet partisi olduğunu, milletin yanında sapasağlam durduğunu belirterek, "Bu yıkım ekibinin karşısında sizlerle başlatmış olduğumuz seferberlik, 7 Haziran 2015'te neticelenecektir" dedi.

Çalık, bir otelde Malatya'ya hizmette bulunmuş eski ilçe belediye başkanları ve İl Genel Meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Çalık burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin tamamında var olan yegane parti olduklarını ifade etti. Çalık, "Cumhurbaşkanımızın 12 yıl boyunca hiç durmaksızın, nefessiz vaziyette, şehirleri, beldeleri, köyleri, hane hane dolaştığı kareleri var. Bu yapmış olduğumuz çalışma, Türkiye'yi, milleti ne kadar çok sevdiğimizin en önemli göstergesidir" diye konuştu.

MHP SOLA PARENDE OLDU

Alparslan Türkeş'in dokuz ışığı koyarken, birinciliği milliyetçilik olarak belirlediğine değinen Çalık, MHP'nin kendisine onuncu bir ışık bulduğunu, onun da CHP'ye ve sola parende olmak olduğunu iddia etti.

"MİLLİYETÇİLİK HİZMETLE OLUR"

Çalık, MHP'nin, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı ortaya koyduğunda bütün milliyetçileri üzdüğünü ve kırdığını iddia ederek, "Şimdi milliyetçi söylemlerle DHPK-C'ye, PKK'ya destek veren CHP'ye, HDP'ye, beraberce muhalefet etmek adına, hem Cumhurbaşkanımıza hem başbakanımıza milliyetçilik söylemleriyle asla bağdaşmayan cümleler kullanıyorlar. Dolayısıyla milliyetçi olarak, muhafazakar milliyetçi bir partinin mensubu olarak, 'milliyetçilik hizmet etmekle olur' diyoruz. Biz hem Malatyamıza hem ülkemize çok önemli hizmetler yaptık" ifadesini kullandı.

YORUMLAR 4
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP hem sola hemde CHP ve HDP.ye parenda oldu...
    Cevapla
  • Emekli-İm 8 yıl önce Şikayet Et
    Onlara göre ülkeye hizmet vermek,tam milliyetçilik olmaz.Aslen Türk olmazsanız,ne yapsanız,ağzınızla kuş tutsanız onlara göre beyhudedir.Kafatasınızın kemik harcı,Orta Asyadan gelmiş olmalıdır.Başka bir kökendenseniz sizi hor görürler.İsterse Müslüman olmasın sadece Türk olsun,Müslümandan üstün görürler.Bundan ala Münafıklık olur mu?
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Payanda demek istedi herhalde.
    Cevapla
  • selahattin 8 yıl önce Şikayet Et
    Iste kadin gibi kadin aslinda chp.mhp.hdp bunlar üc ipte oynayan cambazlar dikat üc cambaz bir ipte oynamaz bizim insanlarimiz herseyi görüyor
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi