Muhalefetin 8 Haziran sabahı senaryosu hazır!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Nebati, muhalefetin seçimlerde hile algısı oluşturmak için düğmeye basıldığını söyledi.

Muhalefetin 8 Haziran sabahı senaryosu hazır!
Muhalefetin 8 Haziran sabahı senaryosu hazır!
GİRİŞ 26.05.2015 08:58 GÜNCELLEME 26.05.2015 09:00
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

30 senedir İstanbul'da siyaset yapan 50 yaşındaki Nureddin Nebati, bu seçimlerde AK Parti'nin Şanlıurfa 1. sıra adayı. Viranşehirli olan tecrübeli politikacı, Türkiye'nin en büyük Arap aşiretlerinden Naimi Ailesi'ne mensup. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la uzun yıllar yan yana çalışan Nureddin Nebati, muhalefet partilerinin arkalarına medyayı da alarak tezgah peşinde olduklarını söyledi.

"AK Parti seçimlerde hile yapacak" diye algı operasyonu yapıyorlar 'diyen Nebati 'Paralel yapı ile birlikte Doğan Medya Grubu, bunu planlı programlı yürütüyor. Asıl şaibeyi onlar yapacak. Hazırlık yaptıklarını biliyoruz. CHP, MHP ya da HDP'nin evet mührü basılmış oy pusulalarını 7 Haziran'da "Yakıldı, yıkıldı" diye göreceğiz. "Çöpte şunu bulduk" diyecekler. "Elektrik kesildi, böyle oldu" diyecekler. Sandıkları zorla kaçırarak tuttukları adamlarla bunları yapacaklar. Malum medya da manşete çıkaracak. "İki ayrı yerde AK Parti için oy kullandı" haberi yapacaklar. 7 Haziran'da mutlaka yapacaklar ' dedi. (Türkiye)

YORUMLAR 19
  • gökhan 8 yıl önce Şikayet Et
    paralel örgüt 17-25 aralıktada neler neler planlamıştı ne oldu. bu millet hile yalanını yemez. ülkenin %90 sı ak parti tek başına iktidar olacak derken, bu milleti hangi hile yalanına inandırabilirler.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Emniyetin ve askerin icinde dshabirsuru paralel hashasi vsr onlar sayesinde dogu guneydoguda sandiklarda guven cok zor saglanir
    Cevapla
  • KEMAL 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun nasılda biliyor.............!!!!!!!!!
    Cevapla
  • burhan 8 yıl önce Şikayet Et
    estağfurullah kemal efendi her şeyi sizler bilirsiniz
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    senaryo korkunc, benim tahminimde bu yönde, sanirim hükümet tebbir alacaktir, ama cok iftira atacaklar ak partiye, allah yardimcimiz olsun insaallah
    Cevapla
  • talha 8 yıl önce Şikayet Et
    size güvenmiyoruz. olmayan şeyler mi bunlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan öncülük etti! Türk siyasetinde yeni bir sayfa açıldı
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti