Bakan Yılmaz: Kendi arabanıza bakın

Diyanet'e tahsis edilen araçla ilgili tartışmalara değinen değine Cevdet Yılmaz, ’Gitsinler kendi binalarına ve arabalarına baksınlar’ dedi.

Bakan Yılmaz: Kendi arabanıza bakın
Bakan Yılmaz: Kendi arabanıza bakın
GİRİŞ 26.05.2015 09:40 GÜNCELLEME 26.05.2015 09:40

Malatya’da partisince düzenlenen STK buluşmasına katılan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son günlerde özellikle muhalefet partilerinin eleştiri okları hedefinde olan Diyanet İşleri Başkanlığı’nın makam aracı hakkında eleştirilere tepki gösteren Bakan Yılmaz, bu durumu Diyanet teşkilatına karşı yapılan bir saygısızlık olarak gördüğünü söyledi.

"KENDİ BELEDİYELERİNE BAKSINLAR"

Muhalefetin politikasızlık ve vizyonsuzluklarını örtmek için konuyu siyasi malzeme yaptığını belirten Yılmaz, “Gerçek anlamda politikası olan vizyonu olan böyle şeylere tenezzül etmez. Maalesef bunlar halkı yanıltmak için yapılan algı operasyonlarıdır. Gitsinler kendi binalarına baksınlar, kendi arabalarına baksınlar. Belediyelerindeki durumlara baksınlar” diye konuştu.

Bu eleştirilerin basit ve ucuz politika olduğunu vurgulayan Yılmaz, “Ama üzücü olan taraf şu Diyanet gibi bütün topluma hizmet sunan kurumların siyasete malzeme konusu yapılmaması. Bu konuyu çok yadırgıyorum” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde