Arınç'tan muhalefete gönderme

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, verdikleri her sözü yerine getirdiklerini belirterek, veremeyeceğimiz sözü vermeyiz dedi.

Arınç'tan muhalefete gönderme
Arınç'tan muhalefete gönderme
GİRİŞ 26.05.2015 13:21 GÜNCELLEME 26.05.2015 13:21

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, verdikleri her sözü yerine getirdiklerini belirterek, "Çünkü prensip olarak yapamayacağımız hiçbir şeyi vadetmiyoruz. Sözünü verdiğimiz her şeyi de yapıyoruz hamdolsun'' dedi.

Arınç, Hatay'da bir otelde sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, kentin barış, medeniyet, farklı inanç guruplarının birkaç bin yıldır huzur, barış içerisinde yaşamasıyla öne çıktığını vurguladı.

"DOĞRU BİLDİKLERİMİ ANLTACAĞIM"

Bugün itibariyle seçimlere 13 gün kaldığını, 7 Haziran'da sandığa gidileceğini ve memleketin geleceği için önemli oy kullanılacağını ifade eden Arınç, "Bu seçim münasebetiyle hem bakanlık işlerinin son demlerini götürürken hem de seçim kampanyaları sebebiyle illerimizi ziyaret ediyoruz. Bugüne kadar 10 ili ziyaret ettim. Seçim gününe kadar da hemşehrilerimize ve gitmem gereken yerlere gideceğim. Doğru bildiklerimi anlatacağım. Memleketimiz için neler yaptığımızı tekrar ifade edeceğim ve sizin gibi dostlarla buluşacağım" diye konuştu.

Geçmiş yıllarda Türkiye'de koalisyon dönemlerinde yaşanan sıkıntılardan ve ülkeye verdiği zararlardan bahseden Arınç, şunları kaydetti:

"SÖZÜNÜ VERDİĞİMİZ İŞİ YAPARIZ"

"Bütün bu dönemleri ekonomik krizlerle yaşamış insanlarız. Biz bütün bunlara bakarak önemli bir tahlil yaptık. Siyasetin anlamı nedir? Neden siyaset yapacağız? Siyaset bizim için ne ifade ediyor? Sonunda şu karara vardık siyaset, yönetmektir. İnsanların mutlu, huzurlu olması, refahını yükseltmek için çalışma yapılmasıdır. Siyaset, toplumda farklı kesimlerin taleplerini yerine getirmektir. Çoğulculuk ve katılımcılık içerisinde herkesin haklı olan taleplerini karşılamaktır. Siyaset, insan odaklı ve hizmet odaklı olmalıdır. 13 yılda yaptıklarımız binlerce eserdir. Söylediğimiz her sözü yerine getirdik, getiriyoruz. Vazgeçtiğimiz, yapmayacağımız dediğimiz hiçbir şey yok. Çünkü prensip olarak yapamayacağımız hiçbir şeyi vadetmiyoruz. Sözünü verdiğimiz her şeyi de yapıyoruz hamdolsun."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!