Arınç Türkiye'yi vahaya benzetti

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bölgedeki durumları değerlendirmesinde "Türkiye bir barış ve huzur adası gibi, bir vaha gibi" dedi.

Arınç Türkiye'yi vahaya benzetti
Arınç Türkiye'yi vahaya benzetti
GİRİŞ 26.05.2015 16:15 GÜNCELLEME 26.05.2015 16:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bölgede sadece Suriye değil, Irak ve Yemen’de de acılar yaşandığını belirterek, "Hamdolsun bu kadar yangın yerinin ortasında Türkiye bir barış ve huzur adası gibi, bir vaha gibi" dedi.

13 YILDA BÜYÜK DEĞİŞİMLER YAŞANDI

Yapımı tamamlanan ve hizmete hazır hale gelen 20 yataklı Yayladağı Devlet Hastanesi, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı bir törenle açıldı. Açılışta konuşan Arınç, sağlık alanında çok büyük atılımların AK Parti döneminde yapıldığını söyledi. Sağlık alanında 400 ambulansla devraldıkları görevi şuan 6 bin ambulansla devam ettirdiklerini belirten Arınç, 13 yılda ülkede çok büyük değişimler yaşandığını söyledi. Bölgede yaşanan tüm olumsuzluklarda Türkiye’nin zorda kalan her kesime yardım ettiğini, ekmeğini bölüştüğünü ifade eden Arınç, şöyle devam etti:

"TÜRKİYE HER YERE KOŞUYOR"

“Suriye’de yaşanan acı trajedi karşısında memleketimize gelen din kardeşlerimiz var. Kapılarımızı onlara açık tuttuk şimdi de misafir olarak yanımızda bulunuyorlar. Onların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sadece Suriye değil, Irak ve Yemen gibi yerlerde de maalesef acılar yaşanıyor. Hamdolsun bu kadar yangın yerinin ortasında Türkiye bir barış ve huzur adası gibi bir vaha gibi. Türkiye’yi de ateşe atmak isteyen, karıştırıp siyasi istikrarı bozup kaos meydana getirmeye çalışan bedbahtlar bulunabilir. Allah bu gafillere akıl fikir versin, yabancıların oyunlarına alet etmesin, Allah bize basiret versin. 78 milyon nüfusumuzla sadece bölgenin değil tüm İslam aleminin, mazlumlara kucak açan Türkiye’nin huzur içinde yaşamasına ihtiyacı var. Çünkü nereden bir feryat yükseliyorsa Türkiye oraya koşup yardım ediyor, ekmeğini bölüşüyor ve bütün bu ülkelere barışın gelmesi için katkı sağlıyor." dedi.

YORUMLAR 1
  • isminiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Bakıyorum bu mhp liler nerdeyse hadp yi savunacak duruma geldiler. Siz vatansever değilsiniz mhp li arkadaşlar..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler