Bakan Zeybekci, Menderes için Fatiha okuttu

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Denizli'de bir İmam Hatip Ortaokulu'na yaptırılan konferans salonunun açılışında Menderes için Fatiha okuttu.

Bakan Zeybekci, Menderes için Fatiha okuttu
Bakan Zeybekci, Menderes için Fatiha okuttu
GİRİŞ 27.05.2015 15:24 GÜNCELLEME 27.05.2015 15:28

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli'de bir İmam Hatip Ortaokulu'na yaptırılan konferans salonunun açılışına katıldı. 27 Mayıs darbesini hatırlatan Bakan Zeybekci, merhum başbakanlardan Adnan Menderes ve arkadaşları için Fatiha okuttu.

ARAPÇA VE TÜRKÇE ŞİİR OKUNDU

Merkez Pamukkale Belediyesi, Karşıyaka İlçesi'ndeki Denizli İmam Hatip Ortaokulu'na 375 kişi kapasiteli konferans salonu yaptırdı. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Şükrü Kocatepe, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da açılışa katıldı. Açılış kurdelesi kesildikten sonra öğrenciler etkinlikte Arapça ve Türkçe şiir okudu. Kuran-ı Kerim'den bölümlerin okunduğu etkinlikte, Zeybekci bir süre öğrencilerle sohbet etti.

MENDERES'E FATİHA

Ardından kürsüye çıkan Bakan Zeybekci, bugünün 27 Mayıs ihtilalinin yıldönümü olduğunu hatırlatıp, "Bugün 27 Mayıs. 27 Mayıs 1960'ta bu milletin iradesi ile bu ülkeye hizmet üzere yola çıkmış olan ve sonrada şehit edilen Adnan Menderes ve arkadaşlarının şehadete yürüyüşlerinin başladığı gün. Demokrasi şehitlerine sizlerden dua ve Fatiha esirgememeliyiz. Duayı özellikle çocuklardan istiyorum. Onların yürekleri çok temiz. O güzel kalplerinden Fatiha istiyorum" dedi. Zeybekci'nin bu açıklamasının ardından salondakiler ellerini açıp dua okudu.

Bakan Zeybekci'nin konuşmasının ardından Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından seçmeli derslerde spor derslerini seçen öğrencilere 170 bisiklet dağıtıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...