AK Partili Dağ'dan 4 yıldızlı gönderme

AK Parti İzmir milletvekili Hamza Dağ, 7 Haziran seçimleri öncesi Galatasaray’ı örnek göstererek iddialı bir açıklamada bulundu.

AK Partili Dağ'dan 4 yıldızlı gönderme
AK Partili Dağ'dan 4 yıldızlı gönderme
GİRİŞ 29.05.2015 12:32 GÜNCELLEME 29.05.2015 12:32
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti MKYK üyesi,  İzmir Milletvekili ve adayı Hamza Dağ, “AK Parti, 7 Haziran genel seçimlerinden sonra 4. zaferini ilan ederek 4. yıldızını takacak” dedi.

Seçim çalışmaları dolayısıyla Çiğli’de sandık başkanlarına verilen eğitim programında konuşan Dağ, 7 Haziran günü sandıklara sahip çıkmanın öneminden bahsederken, AK Parti’nin son seçimden de zaferle çıkacağını söyledi.

MUHALEFETİ KIZDIRACAK

“AK Parti’nin bu seçimler sonucunda da yine birinci parti olacağından hiç şüphemiz yok. Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğu da alacağız” açıklamasında bulunan Dağ, muhalefeti kızdıracak sözler sarf etti.

AK PARTİ'YE 4. YILDIZ YAKIŞIR

Dağ, “Galatasaray 4. yıldızı taktı. Galatasaray şunu bilsin ki,  bu alanda yalnız kalmayacaklar. Çünkü önümüzdeki sezondan sonra öyle ya da böyle sarı-kırmızılı takımın yanına bir ortakçı gelecek. Ama siyasette böyle olmayacak. İnşallah AK Parti, 7 Haziran genel seçimlerinden sonra 4. zaferini ilan ederek 4. Yıldızını takacak. AK Parti’nin bu başarısına hiçbir parti yaklaşamayacağı için dolayısıyla ortakçısı da olmayacak. Yani AK Parti 4. yıldızı takan ilk ve tek parti olacak. Tabi bununla da kalmayacağız, 2023 ve 2071 hedeflerimiz doğrultusunda diğer yıldızları da takacağız” diye konuştu.

Bu ülkede canla başla mücadele veren, almış olduğu emanete ihanet etmeyen tek partinin AK Parti olduğunun altını çizen Dağ, ne olursa olsun, hangi kumpaslar kurulursa kurulsun Türkiye sevdasından asla vazgeçmeyeceklerini sözlerine ekledi.

YORUMLAR 1
  • ben.. 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeimsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı