Erdoğan: Kılıçdaroğlu tuvaletleri mi temizledin?

Cuhmurbaşkanı Erdoğan Erzurum konuşmasında CHP genel başkanı Kılıçdaroğlu'na klozetleri nereden biliyorsun? Ne zaman temizledin? diye sordu.

Erdoğan: Kılıçdaroğlu tuvaletleri mi temizledin?
Erdoğan: Kılıçdaroğlu tuvaletleri mi temizledin?
GİRİŞ 01.06.2015 18:24 GÜNCELLEME 01.06.2015 21:20
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum buluşmasında Kılıçdaroğlu'na yüklendi. Erdoğan kolezetlerin altın kaplama olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu'na şöyle sordu: "Ey Kılıçdaroğlu sen Beytepe Külliyesi'nin tuvaletlerini ne zaman gördün? Ne zaman temizledin?"

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Erzurum iyi bilir biz kimsenin önünde eğilmeyiz. Bizi hiçbir güç baş eğdiremez. Allah'ın huzurundan başka hiçbir yerde başımız öne eğmez. Erzurum'la Rize arasına Ovit tünelini yapıyoruz. Milliyetçilik budur. Asıl milleti sevmek bu.

"KURU SIKI MİLLİYETÇİLİKLE BU İŞ OLMAZ"

Bu aziz millete biz hizmetkar olmaya geldik. Ovit ve Kop tünelleri bitince Erzurum bölgenin en değerli yeri olacak. Kuru sıkı milliyetçilikle olmuyor bu işler?

"GÜCE TAMAH EDENLER HAPI YUTTULAR"

Birilerini kendilerine Rab edinenler hapı yuttular. Güce tamah edenler hapı yuttular.

Çıkmış birileri proje açıklıyor. Lojistik merkez şu bu. Ya ben bunu Başbakanlık dönemimde yaptım. Yol diyor? Ya bu ülkeye yolu biz getirdik. Sivas hızlı tren hattı Erzincan üzerinden Erzurum'a gelecek.

Erzurum havalimanı bölgesel bir havalimanı olma özelliği taşıyor. Bunu kim yaptı?

700 yataklı bir şehir hastanesiyle Erzurum'un gücüne daha güç katacağız.

"ÜLKENİN  BAŞINA ESKİ TÜRKİYE KOALİSYONU MUSALLAT OLDU"

Erzurum'da dağ taş Allah u Ekber'dir. Ben sizlerde onu görüyorum. Bu defa ülkenin başına eski Türkiye koalisyonu musallat oldu. Ermeni lobisiyle, darbeci medyasıyla, terör örgütüyle, paralel örgütüyle Türkiye'ye darbe vurmak istiyorlar.

KILIÇDAROĞLU TUVALETLERİ NE ZAMAN TEMİZLEDİN?

Kılıçdaroğlu çıkmış diyor ki, Cumhurbaşkanı Külliyesi'ndeki klozetler altın kaplama" diyor. Bunu ispatlamakla mükellef, davet ettik, gelsin gezsin.

Bana genel sekreteri cevap yazmış. "Önce orayı kaçak olmnaktan çıkarın" Bunu yazan cahil cühela. Danıştay bunu 50 defa açıkladı. Ama bunlar hukuk da bilmez. Çünkü bunlar cahil cühela.

Sonunda bana bunu dedirtecekler "Ey Kılıçdaroğlu sen Beytepe Külliyesi'nin tuvaletlerini ne zaman gördün? Ne zaman temizledin?

Bunun kılavuzu Karga. Gerçi kargaya hakaret etmiş oluyoruz.

"NE YAPACAĞIMIZ BELLİ AMA EDEBİMİZ BUNA İZİN VERMEZ"

Iğdır'dan geliyoruz. Tehdit ediliyoruz diyorlar. Bizim araç bunların seçim koordinasyon merkezinin önünden geçiyor. Sırtlarını dönüyor. Bunun ne demek olduğunu biliyoruz ama buna edebimiz müsade etmez.

"BUNLAR TÜRKEŞ'İN EMANETİNE SAHİP ÇIKAMADILAR"

İç güvenlik paketine en fazla karşı çıkan kendine milliyetçiyim diyen partiydi. Bunların milliyetçiliği lafta. İş başa düşünce hemen sıvışırlar.

Bunlar Türkeş'in emanetine sahip çıkamadılar. Bunlar milletin yanında yer alacaklarına bölücü örgütün, paralel örgütün, Vatikan'ın yanında saf tutuyorlar.

Ey Bahçeli senin kimin izinden gittiğin belli değil. Biz Fatih'in izinden gidiyoruz.

YORUMLAR 79
  • Reis Hürdolaş 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte cevap bu. Adama göre sıfat verceksin. Allah dilini, hak yolunda güçlü kılsın Cumhurbaşkanım
    Cevapla
  • Kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    'Bunun ne demek olduğunu biliyoruz ama buna edebimiz müsaade etmez' dedi.
    Cevapla
  • eDeplileR 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte budur sayın cumhur başkanım bu zata böyle sorular sorular yakışır taşı gediğine koymuşsunuz, ama yine cevap veremez. Genel merkezden açıklama, biraz düşünme süresi verin cevaplayacağız !!!!!!
    Cevapla
  • Galip UZGAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Siyaset kubura düştü. Bakalım daha ne kadar aşağılara inecek. Helal size ve sizlerin yaptıklarını koşulsuzca destekleyenlere...
    Cevapla
  • Dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM seni başımızdan eksik etmesin Cumhurun reisi.ALLAH düşmanlarına fırsat vermesin. Yolun açık olsun, bu ülke cumhuriyet tarihinde senin gibi büyük bir lider görmedi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı