Bakan Avcı: Seçimde vicdanınla hareket et

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Seçim günü geldiğinde ve kabine girdiğinde vicdanınla hareket et." dedi.

Bakan Avcı: Seçimde vicdanınla hareket et
Bakan Avcı: Seçimde vicdanınla hareket et
GİRİŞ 02.06.2015 22:00 GÜNCELLEME 02.06.2015 22:00

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Seçim günü geldiğinde ve kabine girdiğinde vicdanınla hareket et. Biz de vicdanımızla hareket edeceğiz" dedi.

Avcı, yapımı devam eden Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu, esnafı ziyaret etti. Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hüseyin Seyhan Fidan'dan inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Avcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, 71 Evler Mahallesi'nde inşa edilecek Şehir Hastanesi ile Yunus Emre Devlet Hastanesinin birbirlerinden farklı olduğunu dile getirdi.

Yunus Emre Devlet Hastanesinin 768 yataklı olacağını belirten Avcı, "71 Evler Mahallesi'ndeki ise bin 81 yataklı olacak. Hayırlı uğurlu olsun. Sözleşme gereği müteahhit firmaya 2016 sonuna kadar süre tanınmıştı ancak yıl sonunu beklemeyeceğiz. 2016 yılının haziran ayında açılışını birlikte yaparız inşallah. Temelini birlikte attığımız, Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu ile eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a ayrıca teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İşçilerle sohbet eden Avcı, Yunus Emre Devlet Hastanesi personeliyle fotoğraf çektirdi.

"KABİNE GİRDİĞİNDE VİCDANINLA HAREKET ET"

Avcı, Arifiye Mahallesi İki Eylül Caddesi'ndeki esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretler sırasında bir vatandaşın eşinin cezaevinde olduğunu, af çıkıp çıkmayacağını sorması üzerine Avcı, "Af yok. Bakın şimdi hiç öyle yapabileceğimiz bir şey söylenmedi. Af durumu söz konusu değil. Keşke hiç buna ihtiyaç olmasaydı" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!