Şahin: Bu millet sizinle yürüdü Bahçeli

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Devlet Bahçeli'nin 'Bizimle yürü' sloganını eleştirdi.

Şahin: Bu millet sizinle yürüdü Bahçeli
Şahin: Bu millet sizinle yürüdü Bahçeli
GİRİŞ 02.06.2015 22:32 GÜNCELLEME 02.06.2015 22:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Bu millet sizinle yürüdü sayın Devlet Bahçeli, 1999-2002 arasında başbakan yardımcısıydınız, bu Karabük'e ne yatırım yaptınız. Sadece iflas etmiş ekonomisi çökmüş bir Türkiye'yi bıraktılar" dedi.

Şahin, partisinin Karabük İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yürüyüşe katılarak, Soğuksu Mahallesi'ndeki mitingde bir konuşma yaptı.

"BU MİLLET SİZİNLE YÜRÜDÜ SAYIN BAHÇELİ"

"Bizimle Yürüyün" diyenlerin kendilerinden önce iktidarda olduğunu ve 2002 yılında devraldıkları Türkiye'nin uçan kuşa dahi borcu bulunduğunu aktaran Şahin, "Bu mirası bizlere 'Bizimle Yürü' diyenler bıraktı. IMF'ye 23,5 milyar dolar borç takmış bir Türkiye'yi onlar bize devretti. 23 tane bankayı batırıp, buradan çalınan parayı milletin sırtına yükleyen o siyasi partiler şimdi çıkmışlar karşımıza, 13 yıldır Türkiye'yi şaha kaldırmış olan AK Parti'ye 'siz çekilin biz yöneteceğiz' diyorlar. Bu millet sizinle yürüdü sayın Bahçeli, 1999-2002 arasında Başbakan Yardımcısıydınız, bu Karabük'e ne yatırım yaptınız. Sadece iflas etmiş ekonomisi çökmüş bir Türkiye'yi bıraktılar. Millet bunu gördü ve 2002 yılında sizi barajın altında bıraktı" diye konuştu.

YORUMLAR 11
  • ersoy beşbaş 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP İLE yürüdü ama tek ayak yürüdü sen %50 oy alıp 13 yıl iktidar olacaksın mhp %18 oyla 3/1 iktidar olacak eşit şartlar mı bu 90lı yılların kronik sorunları ve deprem ayrıca mhp hata yaptıysa da bedelini ödedi Karabük'te bişey yapmayan mhp 2 dönemdir belediyeyi yönetiyor unutma
    Cevapla
  • yergören 8 yıl önce Şikayet Et
    Sağ görüşlü millet Bahçeli ile yürüdü. Bahçelide muhafazakarlar ile değil sol ile yürümeyi tercih etti.
    Cevapla
  • Musa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bununla yürüdüğümüz günlere lanet ediyoruz şimdi.Eğer Bahçeli o günlerde Rahşan ve Ecevitle yürümeseydi , bambaşka bir Türkiye olacaktı.Ecevitlerin seninle beraber yürürken yaptıklarını unutmadık Bahçeli.
    Cevapla
  • ekin su 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Şahin şimdi kasalar doldu bankalar kara geçti hep bunları hortumlayacak birileri lazım.Adamların ağzı sulanıyor bu bankaları nasıl hortumlasak diye.Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bunlara 5 tane koyun versen dönerken hepisini bile geri getiremezler kaybederler.
    Cevapla
  • hüseyin şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişte "Rehber Kuran, hedef Turan" sloganıyla siyaset yapan MHP nin şimdi rehberini ve hedefini şaşırmış bir hali var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı