Süleyman Demirel'in 7 Haziran kararı

Solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle tedavi gören 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 7 Haziran'da sandık başına gitmeme kararı aldı.

Süleyman Demirel'in 7 Haziran kararı
Süleyman Demirel'in 7 Haziran kararı
GİRİŞ 04.06.2015 11:01 GÜNCELLEME 04.06.2015 11:03
Bu Habere 118 Yorum Yapılmış

Solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle 13 Mayıs'ta hastaneye kaldırılan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 23 gündür hastanede tedavi görüyor. Özel doktoru Aylin Cesur, 91 yaşındaki Demirel'in sağlık durumu hakkında Habertürk'e bilgi verdi.

"ÇOK ŞÜKÜR DURUMU İYİ"

Demirel'in iyileşme sürecinin devam ettiğini, aksi bir durum olmadığını belirten Cesur, konulan ilk teşhisten farklı bir rahatsızlığın da gelişmediğini anlattı. Cesur, "Bu yıl grip salgını vardı. İyileşme süreleri oldukça uzun oluyor. O yaş grubu için normal bir süreç. Çok şükür durumu iyi" dedi.

7 HAZİRAN'DA OY KULLANAMAYACAK

Demirel'in ne zaman taburcu edileceği konusunda kesin bir planlamanın bulunmadığını ifade eden Cesur, 7 Haziran'dan önce taburcu edilmesinin ise zor olduğunu söyledi.

DAHA ÖNCE ONLARCA SEÇİM YAŞADI

Siyasi yaşama 1962 yılında, 38 yaşındayken atılan, onlarca seçim yaşayan Türk siyasetinin duayen ismi Demirel, 7 Haziran seçimlerinde bu kez sandığa gidip oy kullanamayacak.

YORUMLAR 118
  • Mucit 8 yıl önce Şikayet Et
    Zebâniler dörtgözle masonubekliyor
    Cevapla
  • yilmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    yolun sonu ucurum bu mason düsdü düsecek
    Cevapla
  • Serkan demirdağ 8 yıl önce Şikayet Et
    Küllü nefsin zaikat-ül mevt...elbet birgün ölecek fakat evren gibi gitmek gitmek vaar menderes gibi gitmek var.yaptıkları yanina kar kalmaz
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah im sen bu millete dost görünen özünde ise en büyük ihaneti yapan bu insana cooooookkkkkk uzun ömürler nasip et.ama sağlık ve sıhhatten uzak bir ömür
    Cevapla
  • alihaydar 8 yıl önce Şikayet Et
    anlaşılan sandık kirlenmeyecek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!