Akdoğan'dan patlama çıkışı: Alçaktır, alçak!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan HDP'nin Diyarbakır mitinginde meydana gelen patlamayı değerlendirdi.

Akdoğan'dan patlama çıkışı: Alçaktır, alçak!
Akdoğan'dan patlama çıkışı: Alçaktır, alçak!
GİRİŞ 05.06.2015 22:14 GÜNCELLEME 06.06.2015 02:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

HDP'nin Diyarbakır'da yapacağı miting öncesi meydana gelen patlamayı değerlendiren Yalçın Akdoğan sağduyu çağrısı yaparak; 'Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ıyla büyük bir milletiz, bin yıldır kardeşlik hukukuyla bir arada yaşıyoruz. Bu tür provokasyonlara hiç eyvallah etmemek gerekiyor.' dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan sözlerini şöyle tamamladı; 

"Provokatif hadiseler ya bir mağduriyet üretmeyi amaçlar, ya seçmen kanaatlerini etkilemeyi amaçlar, maniple etmeyi amaçlar veya bir şekilde farklı grupları birbirine düşürmeyi amaçlar. Bunları boşa çıkarmanın yolu bu amaca hizmet etmemektir, sükuneti muhafaza etmektir. Türk'ü, Kürt'ü, Arap'ıyla büyük bir milletiz, bin yıldır kardeşlik hukukuyla bir arada yaşıyoruz. Bu tür provokasyonlara hiç eyvallah etmemek gerekiyor. Terörden, şiddetten, provokasyondan medet uman kim olursa olsun, alçaktır sadece, alçak."

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • melinoz 8 yıl önce Şikayet Et
    Kendileri günlerdir kışkırtıyorlar,HDP aleyhinde yalanla dolu öldürücü kampanya yürütüyorlar ve halkı tahrik ediyorlar..Şimdi de Akdoğan beyefendi sözümona çok üzülmüşler..vay...vay..Ne kadar da inandırıcı..Bu ne ikiyüzlülüktür yahu..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor