'MHP bile HDP’nin barajı aşmasını istiyor'

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, 'CHP, MHP ve paralel yapının HDP’nin barajı aşması için elinden geleni yapıyorlar' dedi.

'MHP bile HDP’nin barajı aşmasını istiyor'
'MHP bile HDP’nin barajı aşmasını istiyor'
GİRİŞ 06.06.2015 13:48 GÜNCELLEME 06.06.2015 13:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Mersin’de de MHP 1. Sıra adayı Oktay Öztürk’ün AK Parti’nin zayıflatılması için HDP’nin barajı aşmasından yana olduğunu söyledi. 

AK Parti İl Teşkilatı tarafından Mut’ta düzenlediği seçim mitinginde konuşan AK Parti Merin İl Başkanı İsmail Taşpınar, Türkiye’nin güçlenmesinden rahatsız olanların AK Parti’yi zayıflatmak için güç birliği yaptığını ifade etti. Mut halkının oldukça büyük ilgi gösterdiği mitingde muhalefet partilerine yüklenen Taşpınar, Türkiye’nin AK Parti iktidarı döneminde dünyada gıpta ile bakılan bir ülke haline geldiğini söyledi. Türkiye’nin, AK Parti sayesinde bugün sağlıkta, ulaşım ve eğitimde 13 yıl öncesine göre hayal bile edilemeyecek bir yere geldiğini vurgulayan Taşpınar, “Bu milletle birlikte yaptık, millet olmazsa biz de olmazdık. Çünkü AK Parti bir millet hareketidir ve milletin iktidarıdır. Biz gücümüzü millete aldığımız için başarılıyız. İşte bu sayede dünyanın hiçbir yerinde AK Parti gibi 3 seçim üst üste oylarını arttırarak seçimlerden zaferle ayrılan bir iktidar partisi göremezsiniz. Bakın muhalefet partileri dış güçlerle ve paralel yapıyla iş tutarak ülkeyi karanlığa sürüklemek istiyor. Tek başlarına güçlerinin yetmediğini gören MHP, CHP ve Pensilvanya birlik olmuş HDP’ye barajı aştırmaya çalışıyorlar. İftiralarla ve çirkeflikle bize saldırıyorlar” dedi. 

“SAYIN ÖZTÜRK, MİLLET KİMİ DÜZELTECEĞİNİ ÇOK İYİ BİLİR”

AK Parti 3. Sıra adayı Muhsin Kızılkaya ile ilgili iftiralar atıldığının altını çizen Taşpınar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Muhsin kardeşimiz terör örgütüne karşı çıktığı için 4 yıldır polis korumasıyla geziyor. Çünkü bölücü örgütün ölüm listesinde olan bir Kürt kardeşimiz. Kele koltukta her gün seçim çalışmaları yapıp HDP’nin barajı aşmasına engel olmaya çalışıyor. Çünkü Muhsin kardeşimiz bu ülkenin birliğinden ve bütünlüğünü savunuyor. Oysa MHP ve CHP, HDP’nin barajı aşması için elinden geleni yapmaya çalışıyor. AK Parti zayıflasın diye MHP 1. Sıra adayı Oktay Öztürk, HDP’nin barajı aşmasını istiyor. AK Parti ve Türkiye zayıflasın diye bunlar herkesle iş tutar. Çünkü kalplerinde millet ve memleket sevdası yok bunların. Sayın Oktay Öztürk, geçen yaptığı bir açıklamada ‘Onları millet düzeltecek’ demiş. Sayın Öztürk, bu millet kimi düzelteceğini çok iyi bilir. Millet her seçimde mutlaka eğiriyi düzeltmiştir, bu seçimde de yine eğriyi düzeltecektir. Eski Türkiye’nin alışkanlıklarını devam ettiriyorlar. Bu zihniyet AK Parti’den önce 22 bankayı hortumlatıp batırdı. Ülkeyi IMF kapılarında dilenci yaptılar. Türkiye’yi iflas etmiş bir şekilde devraldık. Ülkeyi yönetemeyip kaçanlar bugün utanmadan ortaya çıkıp AK Parti’ye oy vermeyin kime verirseniz verin diyorlar. Amaçları tekrar bu milleti IMF’ye mahkum etmek. Ama biz onları 3 Kasım 2002’den bu yana olduğu gibi yine sandığa gömeceğiz. Sevgili kardeşlerim; Türkiye’yi karanlık günlere dönüştürmek isteyenlere fırsat vermeyin ve 7 Haziran’da bir kez daha gelin AK Parti’ye destek verin istikrar sürsün” diye konuştu. 

“SAYIN KOCAMAZ, BECERİKSİZLİĞİNİ HÜKÜMETE MAL ETMEYE ÇALIŞIYOR.”

Konuşmasına Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a yüklenerek devam eden Taşpınar, “ Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Mut Kayısı Festivalinde Narenciye fiyatlarından bahsedip kayısı fiyatlarının yüksekliğinden bahsetmeyen Sayın Kocamaz siyaseten vurmaya çalışıyor. Hükümetimizin vermiş olduğu desteklerle kayısı üreticimizin yüzü gülüyor. Sayın Kocamaz, Narenciye fiyatları üzerinden siyasi rant sağlamaya çalışıyor. Festivale Sayın Milletvekili Adayımız Zeynep Gül Yılmaz’la birlikte katılmıştık. Sahne arkasında Mutlu hemşehrilerimiz su fiyatlarının pahalılığından şikayet ediyordu. Su fiyatlarının tüm sorumluluğunun MESKİ’de olmasına rağmen Sayın Kocamaz sucu Ankara’ya atıyor. Beceriksizliğini hükümete mal etmeye çalışıyor. Su fiyatlarını Ankara değil MESKİ belirliyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 3
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP Türkün ırkıcılığı HDP Kürtün ırkıcılığı CHP Türkün solu HDP Kürdün solu varmı gayrısı
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    şer üçgeni
    Cevapla
  • Kemal Tutkal 8 yıl önce Şikayet Et
    'HDP'nin Barajı Aşması MHP'nin İşine Yarar'(MHP G.Başkan Yardımcısı Semih YALÇIN) Ben Milliyetçiyim Diyen Düşünsün,Mide Hassasiyeti Olan Nasıl Yutar Bilmem.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar