Sever: Gül kitaba sıcak bakmadı ama...

Abdullah Gül İle 12 Yıl' adlı kitabı yazan, Başdanışmanı Ahmet Sever, Beyaz Tv canlı yayınında kitapla ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Sever: Gül kitaba sıcak bakmadı ama...
Sever: Gül kitaba sıcak bakmadı ama...
GİRİŞ 17.06.2015 08:14 GÜNCELLEME 17.06.2015 08:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Son Söz' programına telefonla bağlanan Ahmet Sever, kendisine sert eleştiriler yapan Şamil Tayyar ile de canlı yayında karşı karşıya geldi. Tayyar'la kitap hakkında tartışan Sever ' Etik gereği kendisine gösterdim. Kendisi sıcak bakmadı ama yazma da demedi.' dedi.

Sever, şu ifadeleri kullandı;

NE YAŞANDIYSA ONU YAZDIM

Ne yaşandıysa kitabımda onu yazdım. Onun üzerine bir şeyler söyleyip, konuyu uzatmak istemiyorum. Bu kitap benim kitabım. Sayın Gül'ün yönlendirmesi ve dayatması söz konusu değildir. Özgür hür irademle yazdım. Etik gereği kendisine gösterdim. Kendisi sıcak bakmadı ama yazma da demedi.

KİTAPTA ROLÜ YOKTUR

Sayın Gül, bir sansür zihniyetiyle bana yaklaşmadı ve sadece o kadar. Bu kitapla ilgili hiç bir rolü yoktur. Seçimden önce hazırdı ama sayın Gül dedi ki ' Seçimden sonrasına kalsın ' dedi. Seçim öncesi çıksaydı, seçime etki etmeye yönelik olarak anlaşılacaktı. Paralel yapıyla benim hiç bir ilişkim olmamıştır.

HANGİ DANIŞMANSA AÇIKLASIN

Savcı Zekeriya Öz'le ilgili iddialara da yanıt veren Sever 'Zekeriya Öz, hangi danışmansa açıklasın.' dedi.

YORUMLAR 6
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    ortalıgı ne bulandırıyorsun aldıgın maaş sana yetmedimi
    Cevapla
  • Sofuoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    "Sıcak bakmadı" ne demek?Sayın GÜL,Milletimizin kuyusunu kazan iç ve dış düşmanların AKP ve R.Tayyip ERDOĞAN'dan kurtulmanın planlarını yaptıkları bir zamanlamada "Bu kitap yayınlamanın yanlış olduğunu"pekala söyleyebilirdi.Demekki kendisi de yayınlanmasını ve tarafının tamamen ortaya çıkmasını istiyormuş.Bu günden sonra,kendi değerini sıfırladı!
    Cevapla
  • civan hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Sever, sen türkceyi daha yeni mi ögreniyorsun? Sicak bakmamak istememek anlamini tasimiyor mu? Sen de etik diye bir sey var mi acaba? Sen kimin projesisinin parcasisin?
    Cevapla
  • Mehmet ÖMEROĞLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Yalan. O Gül'ü kurtarmaya yönelik algı operasyonudur. Gül Seçimlerde görüldü. Eski sevgi ve muhabbetimiz yok artık. Bu hareket bir dava hareketidir. Gül de KORU'da kaybetti.
    Cevapla
  • dost 8 yıl önce Şikayet Et
    ak düşüncelere ters olan bu adamın gülün yanıbaşında olması, ılımlılığın bu kadarı fazla değil midir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!