Kritik görüşme sonrası flaş geri dönüş açıklaması

Seçimden sonra telefonla görüşen Erdoğan ve Gül, 8 ay sonra ilk kez Meclis’te bir araya geldi, 40 dakika baş başa görüştü.

Kritik görüşme sonrası flaş geri dönüş açıklaması
Kritik görüşme sonrası flaş geri dönüş açıklaması
GİRİŞ 20.06.2015 03:48 GÜNCELLEME 20.06.2015 13:30
Bu Habere 89 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sürpriz bir görüşme yaptı. Süleyman Demirel'in cenaze töreni için TBMM’ye gelen iki isim, Meclis Başkanı Cemil Çiçek’in odasında görüştü.

Çiçek’in odasına ilk önce Cumhurbaşkanı Erdoğan geçti. Ardından Abdullah Gül de gelerek görüşmeye katıldı. Kulisleri hareketlendiren görüşmenin daha önce planlandığı öğrenildi. İki isim en son Gül’ün veda günü olan 28 Ağustos 2014'te yüz yüze görüşmüştü.

Dünkü görüşmeden önce Erdoğan ayrıldı. Gül ise bir süre daha Çiçek ile odada kaldı. Bu sırada görüşmeye AK Parti'nin deneyimli isimlerinden Abdülkadir Aksu, Salih Kapusuz, Necati Çetinkaya ve Kemalettin Göktaş da katıldı.

'SİYASET GÜL İLE BULUŞACAK'

Abdullah Gül'ü ayrılırken Cemil Çiçek ve yine aynı isimler uğurladı. Abdullah Gül, çıkışta gazetecilerin, ''Siyasete yeniden dönecek misiniz?'' şeklindeki sorusuna ise yanıt vermedi. Görüşme sonrası Reuters'ın sorusu üzerine Göktaş, ''Türkiye’de siyaset kurumu bir gün Sayın Gül ile buluşacak'' ifadesini kullandı.

YORUMLAR 89
  • MEÇHUL 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu Yalçın AKdoğan' a nooldu yaşıyo mu bu zat.?
    Cevapla
  • ertugrul 8 yıl önce Şikayet Et
    cem Özdemir in dedigi gibi eger gezi olaylarinda basda gül olsaydi indirmeleri 3 dakikayi almazdi .cok vefasiz sin sayin gul
    Cevapla
  • ertugrul 8 yıl önce Şikayet Et
    gul partinin basina gecemez cunku taban in yuzde sekseni gule karsi. bunu oda biliyo. gül de korkarimki cemaate yakin. ekonomi danismani durmus yilmaz. cemaatci. basin danismani solcu. bu nasil bir kadro secme.
    Cevapla
  • asnaer. 8 yıl önce Şikayet Et
    Eğer geri dönerse son özal ın anap ı gibi olur.seçimde yaptığı konuşma,tavırları hiç yaķışmadı abdullatif şenel den farkı olmalıydı.
    Cevapla
  • ertugrul 8 yıl önce Şikayet Et
    tayyip erdogan her zaman arkasinda durdu. ama gül ne yapti her zaman yalniz birakti. gezi olaylarin da . cemaat olaylarinda. tweter olayinda. ve daha bir cok olayda. koske ciktiginda tayyip erdogan kapi gibi arkasinda durdu. esinin basortusune laf yapanlarin canina okudu. askeri vesayet gulun sayesinde bitti diyen arkadas sen ne ictin . nasil bir laf bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor