Deniz Baykal, Devlet Bahçeli ile görüştü

CHP'nin Meclis Başkan adayı Deniz Baykal destek turları kapsamında ilk görüşmesini MHP Lideri Devlet Bahçeli ile yaparak gerçekleştirdi.

Deniz Baykal, Devlet Bahçeli ile görüştü
Deniz Baykal, Devlet Bahçeli ile görüştü
GİRİŞ 26.06.2015 11:20 GÜNCELLEME 26.06.2015 12:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Geçici TBMM Başkanı CHP'nin Meclis başkan adayı Deniz Baykal bugün yapacağı destek görüşmeleri çerçevesinde ilk görüşmesine başladı.

İLK GÖRÜŞME DEVLET BAHÇELİ İLE

TBMM Geçici Başkanı Deniz Baykal, bilgisi dahilinde olan önemli görüşmeler, temaslar konusunda kendisinde var olan bilgileri MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye aktardığını bildirdi. Baykal, Meclis Başkanlığı adaylığı çerçevesinde, Devlet Bahçeli'yi TBMM'deki makamında ziyaret etti. Görüşme bir saat sürdü.

GÖRDÜĞÜM SİYASİ TABLOYU ANLATTIM

Deniz Baykal, görüşme sonrasında yaptığı açıklamada, Bahçeli'yi TBMM Başkanlığı'na aday bir milletvekili olarak ziyaret ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Kendisine, Meclis Başkanlığı yönetimine yönelik anlayışımı, Türkiye'deki siyasi tabloyu nasıl gördüğümü, ne gibi sorumlulukların, görevlerin bize düştüğüne inandığımı aktardım. Kendisini ayrıca önemli siyasi temaslar konusunda bilgilendirdim. Görevimi yaptığımı düşünüyorum. Seçime giderken önemli bir partimizin genel başkanı olarak Sayın Bahçeli'nin bu konuları benim ağzımdan duymasına ihtiyaç vardı diye düşünüyorum. Çok yararlı bir görüşme oldu benim için. Sayın Bahçeli'ye teşekkür ediyorum."

ONLARI KONUŞMADIK

Baykal, "Destek alabildiniz mi " sorusuna, "Onları konuşmadık" karşılığını verdi.

Deniz Baykal, bir başka soru üzerine, "Bilgim dahilinde olan önemli görüşmeler, temaslar konusunda bende var olan bilgileri sayın Bahçeli'ye aktardım" dedi.

AK PARTİ VE HDP İLE GÖRÜŞECEK

Baykal destek turları kapsamında AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş ile de bugün bir araya gelecek.

Baykal, bu çerçevede; saat 14.30'da Başbakan Davutoğlu'nu Çankaya Köşkü'nde, saat 16.00'da HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ı da Genel Merkez'de ziyaret edecek.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • urfalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Aaakepee tek başına iktidar olsaydı şuanda hangi partinin hangi partiye yamanacağını değil, yerli otomobilin teknik özelliklerini konuşuyor olacaktık.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı