Atalay: Suriye'ye girmek son seçenek

Suriye’deki gelişmeleri değerlendiren Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Suriye'ye girmesi en son seçenektir" dedi.

Atalay: Suriye'ye girmek son seçenek
Atalay: Suriye'ye girmek son seçenek
GİRİŞ 29.06.2015 16:55 GÜNCELLEME 29.06.2015 16:55
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

"TALİMAT YOK, BUNLAR SPEKÜLASYON"

Hükümet talimat veriyor da Türk Silahlı Kuvvetleri orda karşı bir tavır içinde oluyor gibi. Hükümet bir talimat veriyorsa TSK onun gereğini yapar. Bugüne kadarda hep böyle olmuştur. Orada spekülatif şeyler bazen Genelkurmay Başkanımız ile ilgili, bazen Türk Silahlı Kuvvetlerimiz ile ilgili, öyle bir şey yok.

"TSK’NIN GİRMESİ EN SON SEÇENEKTİR"

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin oraya girmesi en son seçenektir. Olmazsa olmaz durumuna gelirse ancak... Şu anda böyle bir seçeneğimiz yok. Diğer bütün yöntemler üzerinde çalışılıyor. Tabi Türkiye’nin menfaatleri açısından olup biten her şey dikkatle değerlendiriliyor yapılması gerekenler de yapılıyor. Ama bizzat Türk Silahlı Kuvvetleri’nin girmesi en son politikadır ve şu anda öyle bir şey söz konusu değildir.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, gündemdeki konuları A Haber özel yayınında değerlendirdi.

YORUMLAR 3
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    o zaman çözüm sürecine tam gaz devam sayın atalay. çözüme çok az kaldı. lüten devam edin. ülkeyi bari kurşun atmadan bölelim de analar ağlamasın...
    Cevapla
  • dede 8 yıl önce Şikayet Et
    son seçenek değil imkanı olmayan bir seçenek..çocuk oyuncağımı başka bir ülkenin topraklarına girmek.....
    Cevapla
  • herkese 8 yıl önce Şikayet Et
    PKK terörü böyle siyasetçiler yüzünden türkiyeye bela olmuştur ! ! UMARIM bu tür siyasetçilerin artık sonu gelir ! ! ! BİTMEK tükenmek bilmeyen korkak siyasetçilerden bu ülke çok şey kaybetti ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü