Abdullah Gül'den 'terör' açıklaması

Abdullah Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada son günlerde gelen şehit haberleri karşısında üzüldüğünü ifade etti.

Abdullah Gül'den 'terör' açıklaması
Abdullah Gül'den 'terör' açıklaması
GİRİŞ 28.07.2015 15:16 GÜNCELLEME 28.07.2015 15:16
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, son günlerde yaşanılan terör saldırıları ve şehit haberleri karşısında Twitter adresinden durum değerlendirmesi yaptı. "Malesef her gün acı haberlerle sarsılıyoruz" diyen Abdullah Gül, şunları söyledi:

"MECLİS, NİHAİ ÇÖZÜMÜN ADRESİ OLMALIDIR"
"Asker ve polis tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve yüce milletimize başsağlığı diliyorum. Terör, şiddet ve silah bu coğrafyada hiçbir zaman hiç kimseye fayda sağlamamıştır. Milletimizin seçimler ile ortaya koyduğu demokratik irade ve temsil kabiliyeti güçlü bu meclis, nihai çözümün adresi olmalıdır."

YORUMLAR 11
  • Adamm 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam parti kurarsa cok is yapar
    Cevapla
  • cihad 8 yıl önce Şikayet Et
    gül-dürme bizi bu adamlar doğudaki cahilleri pkknın hak din olduğuna inandırmış adamlar ne sana nede akpye oy vermez kendi aralarında hdpye oy vermeyenin imanı yoktur diyorlar bu adamlarla silahlı mücadele şart pkk biterse bol bol medrese açıp adamları islama kazandırmak lazım
    Cevapla
  • ayd 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın gül bdp ağzıyla konuşuyorsunuz orduyu askeri operasyonları desteklemeniz gerekmezmiydi meclise girdiği halde silah bırakmayan örgütle ne çözümü ne meclisinden bahsediyorsun adam kandilden meclisi yönetmeyi kalkıyor silahlarıyla sen hala meclis diyorsun bu mazlumların kanı ne olacak vebali bunların kanını yerde bırkanların üzerine olsun
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın gül başdanışmanınla kendi siyasi hayatını bitirdin zorlama artık
    Cevapla
  • ÇAKIR 8 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah bey konuştu..... bravoooo
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi