Çözüm süreci yerine ''Milli Birlik'' vurgusu

Erdoğan, “Milli birliğimize kast edenlerle bir çözüm sürecini devam ettirmek mümkün değildir. Olması gereken milli birliktir” dedi.

Çözüm süreci yerine ''Milli Birlik'' vurgusu
Çözüm süreci yerine ''Milli Birlik'' vurgusu
GİRİŞ 29.07.2015 07:42 GÜNCELLEME 29.07.2015 07:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Çin Halk Cumhuriyeti’ne gitmeden önce, son gelişmelerle ilgili mesajlar verdi.

Türkiye Cumhuriyeti Devleti, teröristlerden de onları destekleyen sözde siyasetçi, sözde aydın, sözde sivil toplum kuruluşu temsilcisi herkesten de şehitlerimizin kanlarının hesabını sorma gücüne sahiptir” diyen Erdoğan,“Çözüm süreci bitti mi?” şeklindeki soru üzerine,

“Başlangıcına bakalım, geldiğimiz noktaya bakalım. Demokratik açılım olarak başladık, bu hükümetimizin samimi niyetiydi. ‘Milli birlik kardeşlik’ projesi olarak zenginleştirdik. Akil insanlar çalışmalarını başlattık, Anadolu’nun nabzını aldık. O arada çözüm sürecini anlatıyorduk. Ve son seçimlere yerel 30 Mart seçimlerine bütün bunlara giderken bir şeyi gördük. Çözüm sürecinin istismarını gördük. Çözüm süreci, Mart’ta başbakan olarak partimin başındaydım. Maalesef karşılığını bulmadı. Ve daha sonra yapılan genel seçimlere geldiğimizde bu işin ciddi manada hasar gördüğünü gördük. O yüzden Milli birliğimize kast edenlerle bir çözüm sürecini devam ettirmek mümkün değildir. Olması gereken milli birliktir, kardeşliktir”” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • mevhibe inal 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkler azınlık olarak yaşadıkları ülkelerde katledilince tepkimiz büyük oluyor. Çoğunluk olarak yaşadıkları TÜRKİYEDE hedef seçilmeleri kabul edilemez. ÜLKEMİZİN, MİLLETİMİZİN kıymetini bilmezlerle vakit-enerji kaybetmek boşuna..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız