Akdoğan çok kızdı: Bu nasıl bir kahpeliktir

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, ''Bu PKK ahlaksız. Herkes haddini bilecek. Herkes hukuk içerisinde hareket edecek" dedi.

Akdoğan çok kızdı: Bu nasıl bir kahpeliktir
Akdoğan çok kızdı: Bu nasıl bir kahpeliktir
GİRİŞ 01.08.2015 13:43 GÜNCELLEME 03.08.2015 12:43
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan AK Parti Genel Merkezi'nde yaptığı açıklamada "Silah çekerek devletin güvenlik güçlerine, uyuyan polisi uyurken şehit ediyorlar bu nasıl bir kahpeliktir. Bu PKK ahlaksız. Herkes haddini bilecek. Herkes hukuk içerisinde hareket edecek" dedi.

İşte Akdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"PARTİ KAPATMAYA KARŞIYIZ AMA..."

Bir yanda parmak sallayanlar var, bir tarafta silah sallayanlar. Bu ikisine de izin vermeyiz. Demokrasiyi bu ikisi de zehirler. Kimse devlete meydan okuyarak, hukuka meydan okuyarak, 'demokrasi içerisinde bir oyuncuyum' ben diyemez. Biz parti kapatmaya karşıyız ama 'ben sırtımı teröre, terör örgütüne dayadım' diyenler, onu kınayamayanlar, teşvik edenler, iş birliği yapanlar, bunlar elbette hukuk adına hesap vermek durumundadır. Bunları da bir birine karıştırmamak lazım. Sen gelip her türlü kötülüğü yapacaksın, vurup vurup kaçacaksın, sonra hukuk, yargı, demokrasi denildiğinde ağlamaya başlayacaksın.

"TAMAM KARDEŞİM SÜRECİ DEVAM ETTİRELİM DE..."

Bazıları iyi niyetle diyorlar ki boş verin bunları süreci devam ettirin. Tamam kardeşim, süreci devam ettirelim de sen bunlara bir defa dönüp şunu dedin mi, 'Sen bu sürecin düşmanları ile niye iş yapıyorsun. Eğer başarılı olursan bu süreç ne olacak dedin mi? Sürecin aktörü mimarı Tayyip Erdoğan'a savaş açıyorsun. Bu süreç zarar görür dedin mi? Demedin. Zulümleri baskıları yapan terör örgütüne sen süreci zehirliyorsun, dedin mi? Demedin.' Bunların da artık konuşulması lazım.

"HERKES HUKUK İÇERİSİNDE HAREKET EDECEK"

Vurup kaçacaksın. Sonra hukuk yargı deyince ağlamaya başlıyorlar. Bizi kapatacaklar, onu yapacaklar. Arkadaşlar dibinde ot bitirmeyen zalim anlayış sensin. Bir Ak Parti tabelasına tahammül edemiyorlar. Silah çekerek devletin güvenlik güçlerine, uyuyan polisi uyurken şehit ediyorlar bu nasıl bir kahpeliktir. Bu PKK ahlaksız. Herkes haddini bilecek. Herkes hukuk içerisinde hareket edecek.

"BU GEÇİCİ BİR DURUM DEĞİLDİR"

Bunların tek tek hesabı sorulacak. Nerede inleri varsa bulunacak. Biz sabır içinde tolerans içinde bir yere getirdik ama hep yalan söylediler suiistimal ettiler. Bu geçici bir durum da değildir söyleyeyim. Herkes ders alana kadar, hukuktan ders alana kadar böyle devam edecek. Kaosun olduğu yerde kimse yaşam hakkını sürdüremez. Kobani’de yıktılar yaktılar. Söz verdiler yol kesilmeyecek, yakılmayacaklar. Kaç kere söz verdiler. Türkiye ateş çemberinden geçiyor.Üzerimizde büyük bir yük var. Bunu bilerek hareket etmemiz gerekiyor. Ben tekrar herkese teşekkür ediyorum.

YORUMLAR 33
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    peki vatandaş nereye şikayet etsin neler söylesin.
    Cevapla
  • sino 8 yıl önce Şikayet Et
    Pkknin ne oldugunu bilebile masaya oturdunuz yeni yetmeleri ozellikle erzurum milletvekilini kovun gitsin emniyeti hala o evirip ceviriyo
    Cevapla
  • Yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Akdoğan süreç başarılı olsa nemasını alacaksınız. Süreç patladı lütfen gereğini yapın...
    Cevapla
  • Vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu Milleti kandırmayın lütfen yapacaklarınızı iyi düşünün , karar verin ve sonuna kadar uygulayın. Aba altından sopa gösterip işi yarım bırakmayın ki hain sizden cesaret almasın , başkası da bu ülkeye ihaneti aklından bile geçirmeyin. Ha bir de bu iş sadece dağdaki üç beş domuz sürüsüne operasyonla olmaz , bunun ticari , siyasi , hukuki , ahlaki vs. adımlarıyla top yekün bir operasyonla terörü bitirin bu ülkenin insanı sizi uzun süre bu ülkeye hizmet etme şerefini sunsun....
    Cevapla
  • Hakan Doğru 8 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş, Bahçelinin nesi haklı ? Ak Parti Müslümanca bir yaklaşım sergiledi, Peygamber efendimize S.A.V.'i taşlamadılar mı ? ama Resulullah nasıl davrandı ? işte Ak Parti'de Resulullah gibi davrandı ve zeytin dalını uzattı ama anlamayan halkı değil ki; Kürt halkının ırkçılığını yapan bir parti var ve dışarıdaki ayrıca içerideki dostları ile bu halkı kandırmaya devam edip dururlar iken artık sabırların taştığı son nokta ve bunu hakediyorlar fakat kim hakediyor? Teröristler hakediyor, Müslüman Kürt halkı değil. Şimdi Sünnet-i Seniyye yaptı diye Ak Parti, MHP yani Türk ırkçılığından beslenen bir parti'yi haklımı çıkarmış oluyor ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar