'Gönlüm CHP ile kurulsun diyor'

Ekonomi Bakanı Zeybekci, koalisyon görüşmelerine ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

'Gönlüm CHP ile kurulsun diyor'
'Gönlüm CHP ile kurulsun diyor'
GİRİŞ 04.08.2015 02:03 GÜNCELLEME 04.08.2015 09:03
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve Denizli İl Başkanı Şahin Tin'in de katılımıyla parti binasında basın toplantısı düzenledi.

Ekonomi, terör ve koalisyon konularına ilişkin açıklamalar yapan Zeybekci ''7 Haziran seçimlerini henüz sonuçlandıramadık. Milli iradeyi henüz yerine getiremedik. Seçimden sonra geniş katılımlı kamuoyu yoklamaları yaptık. Halkın talimatının yerine getirilmesi için çalışacağımızı açıkça beyan ettik. Millet de zaten ülkenin büyümesi, gelişmesi, demokrasi için koalisyon kurulmasını istiyor. HDP, terör örgütüne arkasını dayadığı sürece koalisyon görüşmesi yapmayacağımızı söyledik. CHP ile koalisyon görüşmeleri daha kurumsal yürütülüyor. MHP ile diyaloglarla görüşmeler yapıldı'' dedi.

''CHP İLE KOALİSYON İSTİYORUM''

''Keşke geniş katılımlı AK Parti, CHP ve MHP’nin içinde olduğu güçlü bir hükümet kurulsa. Ama bu mümkün görünmüyor'' diyen Zeybekci gönlünden geçen koalisyon partnerini açıklayarak şunları söyledi: ''Bu benim kişisel görüşümdür; CHP ile koalisyon istiyorum. Ancak, CHP’nin samimiyetiyle ilgili şüphe içindeyim. CHP’den bazı isimler görüşmeler sürerken siyasi rant peşindeler. Gönlüm, CHP ile koalisyon kurulsun diyor ama CHP kendini kontrol edemiyor.''

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 71
  • ugur 8 yıl önce Şikayet Et
    istifa et git chp ye !!!Bizde chp ye yakin gönül yok...
    Cevapla
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    kesin ilişkisini parti ile artık bu tip her yere şirin gözükme eylemi içinde olan birini oy verdiğim partimde görmek istemiyorum. Ben Ak partiye oy verdim, cehape denen millet düşmanı parti ile hükümet kurmasını istemiyorum.
    Cevapla
  • Ahmet hocanın dikkatine 8 yıl önce Şikayet Et
    Nihat zeybekçi hükümet adına büyük bir talihsizliktir. Denizlilerde sevmez onu ama yine aday yapıldı ve maalesef yine bakan olacak gibi gözüküyor ... Birde Yolsuzluğun simgesi haline gelen sarrafla poz veriyor bu zat,Allah ıslah etsin ne diyeyim !
    Cevapla
  • Analizci 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanımız Zeybekçi, kendisi ticaret ile uğraşır Denizli de.Turkuaz Tekstil, Hyundai Bayiliği, Honda ve Peugeot Bayiliği.Malumunuz Denizli tabanı sol yani CHP dir.Hal böyle olunca Sayın Bakanımız Zeybekci sol görüşlü insanların çok olduğu Denizlide böyle bir cümle kullanarak CHP lilere göz kırpıyor.Neticede müşteri veli nimet.Ayrıca Ak Parti sonrası ortama hazırlık yapıyor Zeybekci.
    Cevapla
  • 4.murad han 8 yıl önce Şikayet Et
    oluur neden olmasın camuriyet halk partisiherkese yataklık yapıyor dhkahpece'ye pkakaya ,parelel abilerine,laik zulüm örgütüne eh ucundan azıcık senin gibi vekillerimizede değnek çıksın ne olurki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan