İçişleri Bakanı, o yarbayla ilgili konuştu

Yarbay Alkan'ın isyanı ile ilgili konuşan İçişleri Bakanı Sebahatti Öztürk, "Kendisine şehit yakını gözüyle bakmak lazım" dedi ve ekledi:

İçişleri Bakanı, o yarbayla ilgili konuştu
İçişleri Bakanı, o yarbayla ilgili konuştu
GİRİŞ 25.08.2015 19:31 GÜNCELLEME 25.08.2015 19:31
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

BAKAN ÖZTÜRK: ŞEHİT YAKINI AMA..

Şehit kardeşinin Osmaniye'deki cenaze töreninde isyan eden Yarbay Alkan’ın sözlerini değerlendiren İçişleri Bakanı Sebahatti Öztürk, “Kendisine şehit yakını gözüyle bakmak lazım. O gözle bakınca da anlıyorum. Ancak, üniformalı birinin siyasetle ilgili bu tür açıklamalar yapması da doğru değil” dedi.

Bakan Öztürk Ankara dışında olduğu için Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ile görüşmediklerini, ancak hem jandarma teşkilatının hem İçişleri’nin yetkililerinin konuyu araştırdığını ifade etti.

Jandarma yetkilileri de Orgeneral Mendi Ankara’ya döndükten sonra konunun inceleneceği bilgisini paylaştılar.

YORUMLAR 9
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    albayın görev yeri neresi acaba bunlar şehit olmayı hiç düşünmemişler heraldeki bu tepkiyi verebiliyor.torpille hep batıdamı görev yaptı acaba.
    Cevapla
  • yok 8 yıl önce Şikayet Et
    klavye kahramanları gibi ya bedelli yada kısa dönem yapmıştır kesin...
    Cevapla
  • kamil çalış 8 yıl önce Şikayet Et
    Yarbayın paralel ile bağlantısı derhal araştırılmalıdır.
    Cevapla
  • evet 8 yıl önce Şikayet Et
    yav he he
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    devletten ve milletten özür dileyip istifa etmesi gerekiyor. aksi halde nasıl emir alıp nasıl emir verecektir, nasıl yüzünü kaldırıp silah arkadaşının yüzüne bakacaktır.
    Cevapla
  • mİLAD 8 yıl önce Şikayet Et
    O üniformayı giymek ölmeye hazır olmak demektir. Ülkesi için ölmeyi göze alamayan, canı yandığında kinini kusan sayın yarabayı bodruma tatile gönderelim. vatanı oradan daha iyi korur... hepimiz askerliğimizi yaptık.Ben Siirt eruhta yaptım.Ama eruhu görmedim. hep arazide kaldık. evliydim bir çocuğum vardı.Daha 1 Aylıktı.Herkesle helalleşip evimden ayrıldım.Sadece Eşime kızım konuşmaya başladığı zaman ilk sözü ALLAH olmazsa hakkımı helal etmem diyerek vasiyet ettim.Rabbim şehadeti nasip etmedi.Bizde farklı şekilde memleketimize hizmet etmeye devam ediyoruz.Sayın albayıda vatan uğruna ölmenin vakar ve gururunu taşıyabilmeye davet ediyorum...
    Cevapla
  • budur 8 yıl önce Şikayet Et
    size katılıyorum..... bizler şehitlerimizin canları pahasına emanet ettiği vatanda, gelecek kuşaklardan ödünç aldığımız cennet vatanımızı layıkı ile korumalı ve bu bilince sahip olmalıyız.
    Cevapla
  • Zaza Mehmet Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Özet olarak yeter herhalde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?