Yalçın Akdoğan'dan 'Türkeş' açıklaması

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, gündem başlıklarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Yalçın Akdoğan'dan 'Türkeş' açıklaması
Yalçın Akdoğan'dan 'Türkeş' açıklaması
GİRİŞ 27.08.2015 03:54 GÜNCELLEME 27.08.2015 03:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Akdoğan'ın açıklamasından satır başları:

''Bahçeli'nin koalisyon görüşmelerimize dair söyledikleri gerçeği yansıtmıyor. Bunlar tamamen yalan. Kapıyı tamamen kapattılar ama AK Parti'yi suçladılar toplumdan tepki aldılar diye.

Eğer Türkiye seçime gitmek zorunda kaldıysa bunun en büyük müsebbibi MHP'dir.

Türkeş'in yaptığı önemlidir. Bu bir vatan hizmetidir. Kimsenin Anayasa'dan kaçmaması lazım. Bu ahlaksız bir teklif değil, Anayasal bir teklif. Tuğrul Bey, Devlet adamı vasfına uygun bir şekilde siyasi sorumluluğu üstlenmiştir. Linç kampanyası sorundur.

TERÖR OLAYLARI

Tam anlamıyla bir eylemsizliğin hayata geçmesi önemli. Bir tehdit unsuru olarak gezmesi olmaz, tamamen ülkemizi terk etmesi gerekiyor. Öyle mesafe alınır. Bu HDP için de geçerli. Devlet ne yapılması gerekiyorsa onu yapacaktır.

HDP'Lİ BAKANLAR

Tokmağı elinde tutan Kandil, HDP'yi kullanıyor. Bu durumda olumlu görüşme yaşanmıyor. Bugüne dek tablo olumlu bir şey göstermedi. Temenni ederiz HDP, örgütü kınasın. Şehitlerimiz için ne zaman PKK'yı kınadılar. Ama böyle olmamalı. HDP örgüt vesayeti altında olduğu sürece siyaset üretemez.

SEÇİM GÜVENLİĞİ

Ben seçim güvenliği konusunda umutluyum. Geçen seçimde milleti defalarca tehdit ettiler. Sandık güvenliğini sağlamak önemli. Tedbirlerin vatandaşın lehine işleyeceği kanaatindeyim.''

YORUMLAR 5
  • Hafız 8 yıl önce Şikayet Et
    sandık başkanları görevli olduğu sınıfı gösterecek şekilde seçimin başlangıcından itibaren cep telefonuna kaydetsin. çok kolay, masrafsız bir yöntem.
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP yi bırakta HDP ye imrali / kandil arası yaptırdığınız kuryeliğin neticesindeki DOLMABAHÇE MUTABAKATI nı bu millet unutmadı ... Ayrıca 2011 seçim oy oranına oranla yaklaşık % 8 lik oyunuz nereye gitti ? çoğu HDP ye değil mi sizler daha neyin peşindesiniz ?
    Cevapla
  • sivaslı 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi len senin hdp le ne farkın var sen onlardan daha teylikesiniz çünkü kaleşsiniz
    Cevapla
  • 1302 8 yıl önce Şikayet Et
    Bütün seçmenler merkezlere güvenle taşınmalı hangi beldeden ne kadar oy çıktığı belli olmamalı. HAlk uçakla, trenle ve otıbüslerle güvenli bir şekilde taşınmalı.
    Cevapla
  • FAHRİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Taşımalı seçmen olmalı. Köylerde sandık konulmamalı. Kamara sistemleri çoğaltılmalı. Güvenlik güçleri sandığa yakın bir yerde seçmeni gözetmeli. Onu yönlendirenleri uyarmalı ve gereğini yapmalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünyanın gözü bu görüşmede! Heniyye Türkiye'ye geliyor
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü