Kuzu: HDP'liler gelmese daha iyi olurdu

HDP'li vekillerin bakan olmasıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu "HDP'liler gelmese daha iyi olurdu.'' dedi.

Kuzu: HDP'liler gelmese daha iyi olurdu
Kuzu: HDP'liler gelmese daha iyi olurdu
GİRİŞ 28.08.2015 06:38 GÜNCELLEME 28.08.2015 06:44
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

HDP'li vekillerin bakan olmasıyla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Burhan Kuzu "HDP'liler gelmese daha iyi olurdu. Ama geldiler haklarını kullanıyorlar sonuç olarak. CHP, MHP  'onları yan yana bıraktık' diyecek. Sanki halk buna inanacak da..." ifadeleriyle değerlendiridi.

''Keşke Deniz bey (Baykal) de gelebilse. sırf bu hükümet için söylüyorum. O partinin içine bir nifak sokmak için kesinlikle söylemiyorum.'' diyerek sözlerini sürdüren Kuzu, Levent Tüzel Bakanlık teklifini kabul etmemesi ile ilgili olarak, ''Bana kalısa Levent beyin tavrı en anlamlı en doğru en makul tavırdı. yani ben girmem diyorsa girmez. Bağımsız aday atanır yerine. Saygı duyarız. HDP grup olarak 80 kişi var mı var. HDP'liler gelmese daha iyi olurdu. Ama geldiler haklarını kullanıyorlar sonuç olarak. CHP, MHP "onları yan yana bıraktık" diyecek. Sanki halk buna inanacak da...  Anlatacağız gittiğimiz yerlerde. Hükümet kurmaya yanaşmadınız, "Erken seçim de seçim dediniz.

YORUMLAR 2
  • yavuzselim 8 yıl önce Şikayet Et
    şu adamı niye sevemiyorum bir gram nur yok hiç.
    Cevapla
  • mert 8 yıl önce Şikayet Et
    DOĞRU SÖYLEMİŞ mhp oyunu bozulmuş olurdu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!