Yalçın Akdoğan'dan Özkök'e sert tepki

Akdoğan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaretinden dolayı tepki çeken ve hakkında soruşturma başlatılan Ertuğrul Özkök'e sert tepki

Yalçın Akdoğan'dan Özkök'e sert tepki
Yalçın Akdoğan'dan Özkök'e sert tepki
GİRİŞ 03.09.2015 20:19 GÜNCELLEME 03.09.2015 20:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik olarak yöneltilen hakaret içerikli yorumlara dair önemli açıklamalarda bulunarak, Ertuğrul Özkök'ün soruşturma açılan sözlerine işaret etti.

İşte Akdoğan'ın açıklaması:

"Cumhurbaşkanımıza benzer hakaretlerle saldıran karayılan ve özkök önce utanmayı öğrenmelidir. Ahlakın ve vicdanın başı EDEP ve insaftır.
Elinden kan damlayan teröristte ahlak aramak beyhudedir ama elinde kalem olanların benzer bir irtifaya düşmesi çok hazindir."

YORUMLAR 2
  • AHMET 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi yerin dibine batıran bu adam hala niye konuşur
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Laf diye konuşuyorsun. Ne yapmış AkdoanTürkiye’yi yerin dibine batıracak? Sen Türkiye’yi yerin dibine batırmak isteyen görmek istiyorsan Bahçeli’ye bak. Solcuları ve özellikle de bölücü HDP’nin iktidar ortağı olması için yapmadığı kalmadı, sonunda başardı da. Ak Partililer iktidarda olacağına HDP olsun dedi, MHP’liler iktidarda olacağına HDP’liler olsun dedi. Üstüne de sebep olduğu seçim hükümetinde HDP’lilere ayak bağı olmasınlar diye MHP’lilere bakanlık hakkını bile kullandırtmak istemedi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı