MHP'den Türkeş'e jet yanıt: Muhatabımız değil

"MHP benim sayemde iktidar oldu, bana saldıranlar iki sarhoş, üç-beş çakal" diyen Tuğrul Türkeş'e MHP'den jet yanıt geldi.

MHP'den Türkeş'e jet yanıt: Muhatabımız değil
MHP'den Türkeş'e jet yanıt: Muhatabımız değil
GİRİŞ 04.09.2015 16:22 GÜNCELLEME 04.09.2015 16:22
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim hükümetine davetini, partisinin itirazına rağmen kabul eden MHP'li Tuğrul Türkeş, "Başbakan Yardımcısı" sıfatıyla düzenlediği ilk basın toplantısında, kararının gerekçelerini açıkladı, "MHP benim sayemde iktidar oldu." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli'den son derece saygılı ifadelerle bahseden Türkeş, Bahçeli'nin etrafındaki parti yöneticilerini ise isim vermeden çok sert ifadelerle eleştirdi, onlardan "İki sarhoş, üç-beş çakal" diye bahsetti. Türkeş'in bu sözlerine MHP'den jet yanıt geldi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Basın toplantısını izlemedim." dedi. Ancak Türkeş'in sözlerinin kendisine özetlenmesi üzerine şu değerlendirmeyi yaptı:

"ONA LAF YETİŞTİRMEK BİLE ZAMAN KAYBI"

Türkeş'in sözlerini "Herkes kendine yakışanı yapıyor." diyerek yorumlayan Büyükataman, şöyle devam etti:

"Kirli ilişkilerin, kirli senaryoların mimarının kim olduğu daha net görülmeye başladı. Tuğrul Bey artık bizim muhatabımız değil. Genel Başkanımız'ın dediği gibi ona laf yetiştirmek bile zaman kaybı."

"BİRKAÇ GÜN İÇİNDE KARAR VERİLECEK"

Tuğrul Türkeş'in durumunu görüşmek üzere MHP'nin Merkez Disiplin Kurulu'nun çok yakında toplanacağına dikkat çeken Büyükataman, "Birkaç gün içinde, yarın da olabilir. Zaten karar verilecek." diye konuştu. (Hürriyet)

YORUMLAR 77
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Tamam işte, selo çalar diğerleri oynar serçesiz dağlarda kargalar eşliğinde.
    Cevapla
  • Fatma 8 yıl önce Şikayet Et
    Sizin muhatabınızın kimler olabileceğini biz " o havaya kalkan ellerle" Görmüş olduk asıl siz konuşmayın zira sözünüz başka " sazınız " başka...!
    Cevapla
  • Mehmet AKINCI 8 yıl önce Şikayet Et
    evet M H P siz hele bana bi deyin SİZ NE İŞE YARARSINIZ?
    Cevapla
  • ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    üniversitede okurken.solcular 3 kız 3 erkek aynı evde kalrdı mhp liler de aynı,solcular içkili alem yaparlardı mhp liler de aynı,solcular mescidin yerini bilmezdi mhp liler de aynı,ama kavgaya sıra geldimi ooof biri üleyi batırır öbürkü kurtarır sanırsın.sadece kavgada karşı saftalar kısaca..
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    He canım ne iş yapıyorlarsa zaman kaybediyorlarmış))))))))vay be genel merkezde hazinenin parası afiyetle yiyonuz ,seçimlerde bile para harcamıyorsunuz. kazanamaycagınızı bildiginiz için. HARAM OLSUN SİZE VERİLEN PARA.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
AB'den çok sert seçim açıklaması: Sonuçlarına katlanacaklar