Erdoğan: Aday olduğun an öldürüleceksin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal 7'deki 'İskele Sancak Özel' programında gündemi değerlendirdi, önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan: Aday olduğun an öldürüleceksin
Erdoğan: Aday olduğun an öldürüleceksin
GİRİŞ 23.09.2015 00:39 GÜNCELLEME 23.09.2015 11:48
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

"AK PARTİ'DEN ADAY OLACAKLAR ÖLÜM TEHDİDİ ALIYOR"
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Diyelim ki Ak Parti'den milletvekili olacak birisi. Arıyorlar kendisini, 'Olduğun anda bilesin ki sen öldürüleceksin'. Bu seçimde de bundan önceki seçimlerde de bunlar yaşandı. Bunca insanlar kaçırılıyor, bunları kim kaçırıyor? Bölücü terör örgütü kaçırıyor. Benim aziz milletimin bir defa bunları çok iyi bilmesi lazım ve bunlara da gereken dersi en yakın zamanda vermesi lazım" dedi.

"BEN FARKLI BİR CUMHURBAŞKANLIĞI SERGİLEYECEĞİM DEDİM"
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Niye Erdoğan ile bu kadar uğraşıyorsunuz? Yani benim, bu tür ülkemde gelişen bu siyasi olaylarda düşüncelerimi, yorum yapma kabiliyetimi ortaya koyma hakkım yok mu? Ben bunu ortaya koyuyorum ve koyacağım. Ben bu işe girdiğim zaman bir şey söyledim, 'Ben farklı bir Cumhurbaşkanlığı sergileyeceğim' dedim. Buna mani Anayasa'da hiçbir engel yok. Burada da bu yetkimi kullanıyorum ve düşüncelerimi açıklıyorum" dedi.

YORUMLAR 30
  • kemal kuru 8 yıl önce Şikayet Et
    vatan sever kürtler bu pkk dan korkuyolar ise bodruma yerleşsinler kürtlüğünden utansınlar birkaç zibididen korkak yaşamaktansa şerefli ölün bu çapulculara ikiyüzlü davranan kürtlerede yazıklar olsun artık herkes maskelerini çıkarıp pkk hainlere cevap versinler yoksa köle olur taşaron meslek olursunuz
    Cevapla
  • Hasan ali 8 yıl önce Şikayet Et
    oralarda kefen giyipte aday olacak birileri yokmu, ölümden korkmayan yani. Sizde artik devlet olarak koruyun bunlari, basi bos birakirsaniz, deyneksiz dolasirlar. Gebertin itleride nerede olduklarini ögrensinler.......
    Cevapla
  • hanifi 8 yıl önce Şikayet Et
    devam et reis seninleyiz çakallara fırsat verme
    Cevapla
  • MUSAB 8 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir lidere destek vermeyen halk yok olmaya mahkumdur.
    Cevapla
  • Siirtli kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    1000 küsur yillık devlet geleneğine sahip bir millet ne bir liderle yücelir ne bir liderle yıkılır.boş boş konuşma.
    Cevapla
  • Kürt 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım ben bir kürdüm,Siyasetten anlamam,Partici değilim , Vijdanıyla düşünen her insan bilirki bu ülkeye hizmet etmek için elinizden geleninin en iyisini yapıyorsunuz.Allah sizi bu ülkenin başından eksik etmesin.Bütün düşmanlarınıza inat sizi çok seviyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
Maskeli hırsızların filmleri aratmaya kuyumcu soygunu kamerada!